• 27339611

Zdravím, po přečtení pár stránek mám standardní dotaz k výběru kola. Jako laik v kolech , ale nadšenec v jízdě vybírám kolo. 20% silnice 60% lesní cesty 20% terén. Výška 174, váha 88 kg.

Dostal jsem typ na Scoot 930 za 49.000,–Kč, nicméně jsem měl hranici do 40.000,–Kč. Ten dotaz je jestli cena toho kola 2013 je adekvátní a nebo by mi byl ochoten připravit nabídku na stavbu, která se bude pohybovat spíš (není podmínku) okolo 40.0000,–Kč, ale zároveň bude technicky podobná Scootu. Realizovat bych to chtěl do konce ledna, případně aspoň zadat do výroby.

Děkuji a přeji vám hezké dny :-)

0 0
    • Vilém  

To jako Scale?

Co jse, letmo koukl, tak se da levneji. Treba sportisimo ma v Mku jedno za 43tKc.

0 0
      • 27339611  

Ano Scale, to jsem viděl také, nevím co je myšleno pod pojmem testovací model kola. Něco jako předváděčka, že se občas na prodejně někdo svezl a nebo to měli na nějaké akci. Netuším. Zkusím info zjistit. Potom když se vezme cena 43.000,–kč, tak jestli se dá něco podobného postavit v této kategorii. Fakt se v tom vůbec nevyznám.

0 0
    • Azmir  

Podle mě to za ty prachy nesojí, cestou individuální stavby by ses dostal určitě na lepší výbavu, otázka jaký použít rám.

0 0
      • 27339611  

A kdo tady je odborník na stavbu kola? Jaký jsou varianty rámu tedy? Děkuji

0 0
        • Azmir  

Hnoj, scalar, najdi si je v users, je jich tu víc, třeba se ti někdo i ozve, jinak tyhle 2 bych kontaktoval s tím jaké máš požadavky, kolik měříš, kolik máš peněz, že chceš carbon HT a uvidíš co nabídnou.

0 0
    • Bretek  

Zkus se podívat na Canyon. Dobré kola a ceny taky ujdou, i když teď je euro trošku vyšší než před tím. www.canyon.com

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.