• Macek

shaním vidlici pro známeho, váží okolo 80kg, použítí XC

0 0
    • honza.biker  

Reba, R7, Corsa… zalezi na stylu jizdy, vaze, atd…

0 0
    • roud  

Sid 08

0 0
      • Lister  

..tak tady musím vyjímečně s roudem souhlasit. Pokud se má jednat o čistokrevé sportovní až závodní XC tak SIDa bych bral taky. Myslím že Reba doslala s příchodem téhle vidle silnou podpásovku a že tak za dva roky všude, kde je nyní Reba, bude nový Sid :-)

0 0
        • vitan  

když tomu kolem a kolem…má teďka vůbec kupovat Rebu? pokud Sram nestlačí Rebu do nižšího cenového patra, tak bude asi neprodejná, což?

0 0
          • Lister  

No pro někoho ten rozdíl minimálně 2 tis může být pořád ještě podstatný, ale máš pravdu, že kdybych se třebá já teď měl rozhodovat mezi Rebou a Sidem, tak šáhnu po bílém Sidovi – jen sehnat 100mm verzi

0 0
          • marapara  

Už teď se dá koupit Reba SL s poplockem za cca 8000. Myslím, že nějaký výrazný cenový pád asi nebude, ale mohla by cena jít ještě o něco dolů řekněme kolem úrovně Recona, cca 7000. To by mohla jít ale i cena Recona a Tory mírně dolů, aby si pak vidle vzájemně nekonkurovaly.

Myslím, že za cenu kolem 11000, je SID 08 ideální volba. Stojí 11500.

0 0
          • game_over  

no reba může být zajímavá hlavně pro příští rok kdy se chystá verze s pevnou osou

0 0
            • marapara  

To jo, myslím inovace řady Reba a RVL tomu může pomoct. Váha by mohla jít krapet dolů, trochu vylepšit design a vzhled…

0 0
    • marapara  

Já bych to viděl na REBA PYČO nebo SID VOLE :)))

0 0
    • miki  

nebo fox??

0 0
    • Macek  

díky za pomoc, , už jsem zdělil vaše navrhy a on mi řekl , že již vybral Manitou R7 Elite Absolute 80 mm, co si myslíte o jeho volbě? mám ho ještě lámat na SIDku? :-)

0 0
      • mr.antik  

Já nevim, s těma 80 kg a 80mm, ale jestli chce za každou cenu odlehčovat a ladit to do závodního XC tak proč ne. Osobně bych volil 100mm a spíš něco bytelnějšího (Reba, Recon)

0 0
      • kolda  

myslim,ze si nevybral spatne. 80 mm staci,ale 100 je lepsi..

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.