Vidlice 27.5, 100mm zdvih pro babu

17 nepřečtených
  • gersa

Po patnácti letech se mi podařilo manželku přemluvit k pořízení horského kola. Ač oba silničáři, s dětma do lesa jezdím hodně a jelikož na galuskách to dost dobře nejde, bylo vyjednávání dost jednoduchý :) Takže po reinkarnaci její silničky jsem si na zimní večery připravil stavbu MTB.

Rám z BDR dorazil dnes, základ by tedy byl.

Ve většině dilů mám jasno, ale výběr vidlice pro mě je velký oříšek

Jelikož posledních pár let tíhnu jen k silnici a MTB jsem kupoval hotový, nijak se v tomto směru neorientuji

Máte tip jakou vidlici pro tento rám vybrat?

Žena je celkem prcek, 160 cm, váha +/- 55kg a předpokládané místo výskytu jsou lesní cesty, nic náročnýho

Barva na fotkách sice vypadá jako červená, ale v reálu je to oranžová..... (sorry, foceno večer doma na chodbě mobilem), tak přihlédněte i k faktu, že to musí barevně ladit

0 0
    • novas752  

Na tu váhu by měla být hodně citlivá, takže já bych volil Epixona nebo Axona upravenýho v tuning-test.cz .

0 0
      • gersa  

Díval jsem se, ale barevně se nehodí..... :)

Kolo pro ženskou má prostě své specifika

0 0
        • novas752  

V dnesni dobe neni custom hrafika uadny problem. :) Kdyz to koupis v cerny a nechas na to udelat oranzovocerveny polepy.

0 0
    • oddie  

Zanedlouho mi dorazí Manitou Markhor, lehká subtilní vzduchovka, v matné černé. Tady se tuším ani neprodává. Ta by k tomu rámu a 55kg podle mě šla.

0 0
      • gersa  

Mas prosim odkaz, kde jsi ji kupoval?

0 0
        • oddie  

V USA pres ebay, zitra dam odkaz.

0 0
          • embi  

Vždyť to nemá ani pevnou osu…

0 0
          • gersa  

Dej vědět, jestli si platil DPH, nebo ti to prošlo :)

0 0
            • oddie  

Já sem to kupoval s Global shipping, tam se to platí komplet předem, i s celním řízením. Můžeš ji zkusit objednat přímo na WWC, mám od nich dokonce kupón na 15%, ale řekl bych, že přes celnici bez povšimnutí neprojde… Ale dost možná pustím tu svoji, na kolo, na které jsem ji chtěl dát jsem sehnal levnější kousek, téhle by na něj byla škoda. Nicméně jestli máš taper hlavu, vyplatí se ti spíš vzít tu Rebu v akci na Koloshopu, není o tolik dražší.

0 0
    • maros.77  

Dal bych REBU a nic nevymýšlel ;-)

0 0
      • gersa  

Je pravda, že zrovna o Rebě jsem přemýšlel. Zvláště když se dá pořídit v oranžové, to by žena byla spokojená :)

0 0
      • gerrard  

Rebu s pevnou osou.

0 0
      • brundibar  

Presne Reba je zlato..pritelkyne ji ma taky, vazi 50kg a vidlice na tuhle vahu je citliva a zobe vsecko.

0 0
      • Michall85  

Nevim jak pod lehoučkou holkou, ale taky bych byl pro Rebu. Jezdim ji dva roky a jsem spokojenej. Když se vychytá tlak tak je super. A servis,, akorát jednou olej a vyčištění za cca. 7000 kilometru, takže bych řekl že bezúdržbová.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.