velikost Scott spark 2010 (L/XL) ?

7 nepřečtených
  • Steve1

Ahoj,

Mam v umyslu koupit scott spark 2010 ale vaham nad velikosti. Podle tabulek jsem presne mezi velikostmi L a XL.

Mel jsem moznost oboje vyzkouset. velikost L vicemene odpovida velikosti ramu 19.5 na kterem jezdim doted, XL uz je zase mozna moc veliky parnik – kdyz nad tim ramem stojim, mam k rozkroku cca 3, max.4cm …

Na velikost L jsem tedy vlastne zvykly, ale sedlovku mam v podstate vytazenou na max. Otazka tedy je, jestli to neni spatny zvyk… merim cca 187cm.

Mate s tim nekdo zkusenost?

Je mozne ze jsem presne mezi velikostmi a je lepsi koupit uplne jiny stroj ?(treba Epic, nebo neco od Lapierre) s jinou geometrii?

diky

0 0
    • marco  

Že by výhodná nabídka společnosti mall.cz na Spraky 2010. No mám stejnej problém L nebo XL a tom mám 183 cm mé kolo teda krosové mám 22 palců a jsem spokojený. Nejsem také přílišným zastáncem povytaženýh sedlovek na max. Potom si připadám jako medvěd jedoucí na tříkolce. Na druhou stranu se mi nelíbí když na kole sedím a vypadám, že budu muset ještě něco vyrůst. Znám dobře ty nákupy, když koupí rodiče svému dítěti kolo a doufají že do pár roků do té velikosti vyroste a dítě skoro sedí na horní rámové trubce.

0 0
    • Hnoj  

Mám 197cm a mám XL. Na 187cm 100% vel. L.

0 0
      • Steve1  

jaky mas pomer vysky riditek k sedlu? ja kdyz vytahnu sedlovku na svoji vysku u Lka, je sedlo vys o cca 7cm…jestli uz to neni na XC moc… diky

0 0
    • kesu  

ahoj

měřím 190cm a testoval jsem Mko a Lko a nevím jestli bych nevzal spíš Mko. Bejt tebou vzal bych Lko XL jsou šílený štafle.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.