• MARIN

Po dvou letech se mi rozpadl nosník na brýlích Uvex 802. U dovozce Aspire jsem nepochodil – prý se samostatně nedodává. Zkoušel jsem i přes prodejce se stejným výsledkem. Vím, že v minulosti bez problému náhradní nosníky dodávali ale tahle změna mě dost překvapuje u brýlí přes 2 000,–.

Nemá někdo náhodou doma – odkoupím?

0 0
    • figur  

Aspire je velkoobchod a moje zkušenost je, že se s jednotlivým zákazníkem nebaví. Zkusil bych s např. p. Englickým z Koloshopu vykoumat, jestli ten nosník není uni i pro jiné Uvexy a příp. to objednat přes ně. Jinak je dobré kupovat náhr. nosník hned k novým brýlím, protože později se prodejci do toho nechce a taky po pár letech prodeje nebývá k sehnání.

0 0
      • MARIN  

právě Koloshop je prodejce a bere to přímo od Aspire :(

0 0
        • figur  

To není nic nového. Z dotazu jsem tomu rozuměl tak, že jsi jednal přímo s Aspire.

0 0
    • MARIN  

Tak vyřešeno.

Velké překvapení, dnes dorazil email od jiného člověka z Aspire (než se kterým jsem se bavil a psal), abych poslal adresu, že nosník pošlou PPL zdarma. Tak nakonec pochvala pro Aspire :)

0 0
      • Floydie  

Ahoj, mam stejny problem na stejnych brylich. Koloshop mam za barakem, mam zkusit tam nebo rovnou dovozce?

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.