• mdk

Tak rozhodol som sa neposkladat si bike od zakladov..Ale kupit us hotovy ale su tam zopar chybiciek a chcem sa poradit ci to vymenit alebo nechat to tak pokym mi to niekde rupne..www.cykloexpert.cz/…ost-asx-5100

Cize je to allmountain kolo…Vymenu budem hned robit na predstavci, riadidlach a sedlovke (vsetko ritchey pro).. A teras ..nechat povodne rafiky aj naboj alebo hned to zahodit ja si myslim ze bi to malo ist prec ked nechcem prist k urazu(menil bi som to za xm317 a LXnaboje), ale niekomu to mozno drzi (vazim 75kilo a bicykel urcite nesetrim) popripade poradte nejake lepsie rafiky a naboje ale zase nechcem mat ztoho nejaky tank

0 0
    • TheIF  

Nechal bych to tam, 75 Kg není moc a mezitím šetřil na nějaký zapletený kola :-)

0 0
      • mdk  

A poradil bi si jake tie kolesa co vydrzia, vaha je celkom v pohoo ale aj cenovo ze bi to nestalo nejak moc

0 0
        • TheIF  

No já měl Mavic Crossland 2005 a měl jsem 80–90kg teď je jezdí kamoš 100kg mají tak z 10000km a nemaj žádnou osmici, naprosto bezudržby www.koloshop.cz/index.php?… nebo levnější Mavic Crossride www.koloshop.cz/index.php?… ty si taky všichni chválí

0 0
          • mdk  

Tak to sa mi paci :-)..Do normalnych obidvoch kolies bi som dal cca 5000,–Sk(3800kačiek) a tie mavic crossride stoja nejakych 6000,–Sk (4500) kačiek tak to je urcite vyhodna kupa…

Taky blby dotaz(ale fakt blby) ten nazov crossride neni preto ze je to urcene na crossaka

0 0
            • TheIF  

Nee určitě ne :-) Dej si tady vyhledat Mavic Crossride je tady několik témat kde se řešily.

0 0
    •  

Svitava je řeka řek!

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.