Ulomena klika Ultegra FC 6800 172.5

19 nepřečtených
  • Finidi

Dneska se mi pri svihu podarilo naprasknout pravou kliku. Nebylo to zadnym narazem, zjistil jsem to tak, ze mi zacala nejak jinak „chodit“ noha… Mel jsem za to, ze je problem s loziskem v pedalu, ale problem byl jinde. Jedna vec je jestli to je po nejakych 3.000km normalni, ale spise me zajima: 1) da se nekde sehnat jenom klika samotna, aniz bych musel kupovat obe kliky vcetne taliru? Nic jsem nikde nenasel a je za to celkem palba. 2) Nevali se to nahodou nekomu nevyuzite doma? Klidne starsi…

Diky

0 0
    • Vilém  

Mozna v nemecku. Na aliku neco pres 60 dolaru.

0 0
    • novas752  

A co reklamace?

0 0
      • Finidi  

Uz je to vice nez dva roky :o/

0 0
        • novas752  

I tak bych to asi zkusil, pokud nejsou kliky omlácené, mohlo by to klapnout. Přece jenom kdyby to ruplo celý někde v plnym záběru (jak se obvykle stává), je to docela zdraví ohrožující závada…

0 0
    • nooski  

U Ultegry ne zcela ojedinělá věc. Holt se to sem tam stane.

0 0
    • Felda0  

Já jsem zase u těchto klik (varianta 50 z 175mm) překoutil osu (co je nalisovaná na pravou kliku s převodníky). Vyjíždím od baráku do křižovatky zaberu a lup a konec. Já jsem to řešil výměnou za tyhle https://www.kupkolo.cz/…rna_z104812/ a fungují s 10s řetězem dobře. Ultegra kliky se mi zdály moc drahé a ty 105-ové mi váhově přišly skoro stejné a vizuálně se mi dokonce líbí víc.

Taky, silnička nikdy, žádnou ránu neschytala.

0 0
    • Cryzyy  

Jakou máš délku klik ?

0 0
    • Finidi  

Tak nakonec mi kliky pujci kamarad ze sveho zimniho CX… Do podzimu musim najit reseni… Zrejme nejakou bazarovku nebo ebay…

0 0
    • JFtryall  

Ten senzor kadence se dava sem? :-) Ja bych vzal jinak nove 105tky a tohle zkusil reklamovat. To je docela shit, kdyz to takhle rupne.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.