Trekové kolo pro ženu - kolem 15 000,-

23 nepřečtených
  • Marshall

Ahoj, hledám trekové kolo. Bude na něm jezdit žena s výškou kolem 175 cm. Na kole nejezdí nijak moc často, přesto bych rád koupil co nejkvalitnější za 15 000,– bude. Terén bude většinou rozbitý asfalt, občas polní cesty.

Koukal jsem na Canyon Pathlite 4. Co si o něm myslíte?

Máte i nějaké jiné tipy?

Moc děkuji.

0 0
    • Alojs01  

Nedal jsi odkaz, tak nemyslim nic. Ale v cene do 15 tis bude nejdulezitejsi, aby se to kolo zene libilo! :)

Ostatni rozdily v tehle cenove kategorii nejsou az tak podstatne… :-)

1 1
      • Marshall  

Odkaz zde: Canyon Pathlite 5

0 0
        • adam1  

Jo canyon v poho ,možná i bazar by stačil?a zbyde i na hadříky atd. Což taky nesmíš opomenout:))

https://www.cyklobazar.cz/…-crono-vel-m

Nové tady

https://www.mojekolo.cz/…ono-pro-m-2/?…

Na ty občasné projížďky ok .

0 1
        • Zdenek.Ple  

Úplně v pohodě hobby kolo, teď i s fajn slevou. Není to trendy moderní horák, ale sám jsem ho manželce letos kupoval a vyhovuje jí. Jednoplacku vyloženě chválí.

0 0
        • scalar  

Hledal bych něco se vzduchovou vidlicí. Tenhle levný pružinový krám je těžký (kolo bude mít ve vělší velikosti s pedály ke 14kg) a funkčně k ničemu.

2 1
        • roman 3D  

ty rychloupínáci na rok 2024 je pěkná historie

0 9
          • VojtaXY  

A taky to nema elektornicke razeni, neni to z karbonu a par dalsich veci.

Proc musi mit zakladni kolo nejnovejsi a nejdrazsi trendy?

6 2
          • scalar  

Můžeš prosím dát odkaz na trekingové kolo za 15 tis. na pevných osách.

2 1
            • roman 3D  

právě proto bych kolo s rychloupínáky nekupoval, paní může mít třeba 100 kg a to už může být velký problém

0 3
              • keymaker  

Jezdil jsem s RU horáka, když jsem měl 120 kilo a dělo se úplně kulový. V čem přesně by pak měl být problém? Horáka stále mám a stále něm občas jezdím. Pořád stejné osazení.

4 1
              • scalar  

Problém by to být mohl, ale ne pro kolo :-)))

1 0
              • liborg1982  

Ano to je strašný problém. Všichni, kdo měli na kole rychloupínák a vážili kolem 100kg zemřeli děsivou smrtí (já taky). Tvl. rozpočet 15tis. co bys chtěl?

7 1
            • adam1  

Treking .pl :))))

0 1
          • keymaker  

Tvl na to její ježdění je to snad úplně jedno, ne?

3 1
        • pabe  

Ano jak píše scalar, proto bych doporučil už vzít Pathlite 6 WMN ta vidlice už by mohla trošku fungovat. Kolo je sice dražší, ale teď má většina majitelů canyonu k dispozici dodatečnou slevu 2500,. kč pro nové zákazníky ( kód není problém sehnat i já ho mám) takže kolo by bylo za 17000,– a dát ty 2000,– navíc se za tu výbavu určitě vyplatí.

4 1
          • Marshall  
            Obsah tohoto příspěvku je blokován zakladatelem diskuse.
            0 0
    • Tomcat  
      • nebude pohodlný je docela zvonivý tvrdý
      • na lehkou ženskou nebude pružinová vidlice fungovat ok
      • pokud plánuje dlouhé výlet i s brašnami tak dopředu 180 kotouč a ne tyhle brzdy.

Zmíněný https://www.canyon.com/…mn/3290.html?… PathLike 6, nebo Radon Scar LIGHT 9.0 je hodně dál.

0 1
      • Alojs01  

Jezdil jsem putaky predni, zadni brasna + vozik jen na veckach… jen musi byt clovek trochu predvidavy, ale v pohode. :-)

1 2
    • liborg1982  

Kolik za rok najedete?

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.