• orm

Ahoj,

plánuji koupit vzduchový tlumič na RB Monster EN 2009. Chtěl bych Suntour Duroloux, ale ten se nabízí jen ve velikosti 200/55. V diskusích jsem našel, že tlumič by měl být 200/57. Rád bych se zeptal, zda ty dva milimetry rozdílu budou hrát nějakou roli nebo zda je to jedno?

0 0
    • Pan.Fazole  

napsal bych péťovi heiníků přímo do RB a v pracovní dobu máš do pár hodin hned odpověď v mailu.

0 0
    • goofy  

Akorát se ti zkrátí zdvih zadní stavby…

0 0
      •  
        Obsah tohoto příspěvku je blokován.
        0 0
    • orm  

Dík za nakopnutí. Zkrácení zdvihu o pár mm by zas tolik nevadilo. Hrubým přepočtem je 1mm na tlumiči 2.9mm na zdvihu, takže bych přišel o 5.8mm.

Nevíte ještě jak velkou gumu do zadní stavby dostanu? Uvažuji o Con 2.4", ale předchozí majitel už trochu brousil, tak bych v tom nerad pokračoval :-)).

0 0
      • lutte3  

Já u tohohle rámu nikdy nevyužil poslední 5mm zdvihu tlumiče :) Pláště dej max 2.4 schwalbe.

0 0
        • orm  

K rámu mám ještě pružinový x-fusion, tak to když tak prostřídám. S kolem těchto zdvihů nemám zkušenosti, tak jsem na to zvědavý, ale do toho rámu jsem se zamiloval :-).

Při 2.4" Schwalbe je tam ještě nějaká rezerva nebo už je to na fest?

0 0
          • lutte3  

Já měl cca 0,5cm s 2.4 schwalbe. Rám je to fajn, snad ti vydrží, mě praskl jako spustě lidí :)

0 0
            • orm  

Kdyby praskal, tak by mě to asi naštvalo, ale svařit jde všechno :-).

Nehodlám s tím dělat nějaké velké prasárny, na to nemám hlavu.

0 0
              • Vilém  

Tak ono ty ramy maji chronicka mista, kde to praska:( Ale zase to vydrzi, i po prasknuti, jeste dlouho pohromade.

Pohledej zde v historii.

0 0
                •  
                  Obsah tohoto příspěvku je blokován.
                  0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.