• gazman

Chci vyměnit tlumič a je k mání za dobrý peníz stejně dlouhý (oko-oko) ale zdvih je místo 2.50  2.80.Dá se to takhle převexlovat?V čem bude problém.Bude pozdě doraz?Tím pádem poleze zadní kolo do rámu nebo se někde potká zadní stavba s rámem atp. ?

Dík.

0 0
    • kubad  

Záleží na rámu někde to pujde na doraz, kolo do rámu nebo vahadla těžko říct

0 0
      • gazman  

O.K. to jsem myslel,takže ze stávající 2.50 vytáhnu pružinu dám ho na doraz a omrknu kolik je tam místa.

0 0
        • vset  

No ja bych pro jistotu radsi sundal tlumic protoze 3mm po prepakovani ti udelaji velky rozdil v zadu

0 0
          • gazman  

Nebo tak.Nebo taky tak že vypodložím tu dorazovou gumu co je na pístnici o 0.3 palce a bude po piči :-)

0 0
            • gazman  

Ale co progresivita pane kubad? Co se stane s ní?

0 0
              • kesu  

zalezi na tlumici,pokud je to pruzina s obycejnym tlumenim bude to linearni tzn nemel by bejt rozdil pokud to ale je nejaky DHX nebo cokoli s rozdilnou progresivitou konce zdvihu rozdil bude

0 0
                • gazman  

No je to dhx.Myslím že by šla do kelu částečně i citlivost na drobné nerovnosti,protože by muselo být větší předpětí nebo tvrdší pružina aby to na ten upravený doraz nechodilo.Vytáhnu tlumák nechám bike kleknout a změřím to oko-oko a uvidím na čem jsem.

0 0
                  • kOmE  

JE moznost dat pod dorazovou gumu jeste podlozku ,takhle snizil treba specialized zdvih na demu 7.

0 0
                  • hanz  

progresivita se ti nezmění. jediný co pošefuj jestli tam máš prostor pro ten zdvih.

0 0
                    • gazman  

Po problému.Místo tam není,co by ale šlo je dát tam 222mm s chodem 2.80,jestli se takový dělá,ale momentálně mám jiné starosti.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.