Superior team issue 2017 - přestavba na SRAM EAGLE

8 nepřečtených
  • Radek40

Ahoj,

máte prosím vás někdo zkušenosti s přestavbou SUPa (Team Issue 2017) na Sram Eagle? Originál je osazený XTR v mém případě Di2.

Rozhodl jsem se přestavit na Sram Eaegle a při kompletaci jsem narazil na problém s patkou rámu. Ta stávající je vytažena směrem dozadu a také ven od rámu (cca 10mm). To způsobuje že se i při vyšroubovaném dorazu na přehazce nedostanu na 50z pastorek a směrem dolů je nopak velká rezerva… Nevíte náhodou který typ patky by mohl pasovat?

Díky za rady!

0 0
    • hrota  

Pokud správně vidím, tak na tom kole by měla byt Shimano direct mount patka, kdy se hazka montuje bez toho spojovacího článku. Na tom Eagle fungovat nebude.

Zkus napsat do supu, jestli prodávají i klasickou patku :)

Rozdíly viz obrázek: https://bike.shimano.com/…nt_01_en.jpg

(Z mobilu se mi nepodařilo vložit odkaz)

0 0
      • kubad  

+1

0 0
      • Radek40  

Díky za vysvětlení. Už poptávám…

0 0
      • Radek40  

Tak mám hotovo, Eagle chodí jak má :). Nebylo to úplně easy, prodejci v tomto mají docela rezervy. Nakonec úspěch v cyklo Hranice, kde měli standardní patku skladem.

0 0
        • Libas  

Ahoj prosím o info, kde přesně jsi to sehnal popř. jaký to má označení? Prodejci mají opravdu rezervy. Díky

0 0
          • Čuli  

Ahoj, je to patka č.15, kdokoliv kdo prodavá Sup by tuto patku měl mít nebo by ti ji měl umět objednat.

0 0
          • Radek40  

Ahoj, označení č.15, jak píše Čuli… Já koupil v cyklo Hranice. Někteří prodejci tápali, nebo nabízeli jiný typ, přestože prodávají SUPy… Radek

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.