• žuri

Zhanam kluky na moj bajk, mam tam 170 a je to velmi kratke (meriam cca 175, trosku dlhsie nohy – 175mm). Nechcem tam dnesne, najlepsie by bolo nieco na stvorhran. Teraz mam FC-MC16, FC-MC33 boli STX a su si velmi podobne. Mam STX-RC komplet radenie, tak aby to pasovalo. Alebo nieco podobne z tej doby.

Neviete, kde by som mal shanat? Alebo este lepsie, nemate doma? Potrebujem to nutne na preteky, ten rozmer ide vo vyjazdoch velmi znat, tak isto ked musim za sedlo. Bajk mam tazky ocelovy celopevnak ale ambicie mam tie najvyssie, tak chcem, aby som ho mal aspon spravne velkostne

Moc diky za rady a odpovede.

…hladal som…

0 0
    • Vilém  

Tak to budes shanet myslim tezko. Precijen se ta sada tak 12–15 let nedela. Pokud trvas na 4hranu, tak bych tam dal nejaky Alivio na 4 hran, ktery ma alespon zamenne prevodniky standartnich rozmeru.

0 0
    • oddie  

Mám je na trekkingu, STX RC kliky a převodníky z obyč STX. Taky jsem to měnil kvůli tomu, že STX byly jen 170 mm, kdežto RC jsou 175 mm. Takže leda po inzerci koukat po těch RC, pokud nechceš nové dnešní.

0 0
      • žuri  

Zozeniem ti XT a vymenim, nechces:D

0 0
        • oddie  

:D já na nich zase až tak moc nelpím, to je pravda, za 180 mm XT bych je vyměnil hned :)

0 0
          • žuri  

tak to beriem vazne, budem ti daco shanat v 180mm a uvidime…

0 0
            • oddie  

Ještě mám dva přesmykače a přehazku :) i když tu přehazku asi ještě použiju.

0 0
              • žuri  

to us ne, moje stx vydrzi dalsich 20 rokov, ak nie viac:)

0 0
                • oddie  

Na bazoši je inzerát celé kolo s STX RC za 2.80, co jsem letmo koukal, to by stačilo jen proházet a poslat jej dál, a na ebay jsou aktuálně dvoje kliky 175 mm, ale ne úplně za málo.

0 0
                  • žuri  

o tom som us ties uvazoval ale bral som to len ako poslednu moznost a keby boli prechy aspon na ten nakup (aj ked pocitam s tym, ze by sa to cca vratilo). nasiel som aj nieco na polskom aukre ale tam by bol problem s dopravou

0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    • žuri  

http://www.bike-tune.estranky.cz/…-611g.-.html

toto som niekde nasiel, nadhera… len by som menil 44 za 42

0 0
    • mastihuba  

stx rc se mi tu válí v hromadě bordelu, ale nejsou na prodej :P

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.