Stumpjumper '08 - praskave zvuky z ramu

5 nepřečtených
  • lendl

Asi pred mesiacom som urgentne potreboval novy ram a ako najdostupnejsia moznost sa ukazoval Stumpjumper. Hoci ma dobri kamarati priamo u predajcu odhovarali, nakoniec ma zlakala okamzita dostupnost a poriadil som tento zazrak od Speslu. Hned od zaciatku sa ukazala systemova vada, na ktoru ma upozornovali a sice praskave zvuky z capov vahadla. To stredne lozisko som naloctitoval, co dost pomohlo, este by bolo treba vyriesit tie dva capy od zadnej stavby. Mal by som dotaz na majitelov, ci sa potykate tiez s tymto problemom a ako to riesite?

0 0
    • romanbobr  

Mam stejny problem, viz

http://bike-forum.cz/…//forum.html#…

0 0
    • Medviedok  

ufck… Ale zas ked ako najdostupnejsia moznost sa ukazoval Stumpjumper tak ty myslim nebudes mat problem vymenit to za nieco lepsie, spolahlivejsie, dotiahnute. ;)

0 0
      • ememem  

zas sa majster sveta v mudrosti ozval, hovno vies len pindas. bych si tipol ze kedza ba + spesl tak bike bol kupeny v kaktuse kde su momentalne take zlavy na ramy od speslu 08 a to okamzite k odberu pri celkom slusnom vybere ze kebych kupoval bike tak bych sa nad inym snad ani moc nezamyslal. nezabudni mudro dodat ze je to smejd vyrobeny na taiwane.(aj ked opisovana zavada by ma riadne stvala)

0 0
        • Medviedok  

neviem co chces povedat akoze to je vyrobene tam alebo onam, lebo toto moc rolu nehra. Na TW sa robi vsetko mozne a v kvalite absolutne zodpovedajucej cene, nic nove funguje to tak roky. Ale skor by som sa zamyslel nad tym, ze ked je v nejakom vychodoeuropskom shope ram nejako super extra vyhodne, ci v tom nieco nebude, napriklad ze sikovny obchodnik nakupil vyhodne nejaku druhu triedu, a sem to ochotne predaju lebo my nie sme asi zrovna povazovani za rozhodujuci trh, a ze by o tej tzv. systemovej chybe zrovna prave vo firme formatu specialized nevedeli, tak to sa mi fakt nechce verit. Cize zas niekto nakupil lacno draho.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.