Střihlá zadní dutá osa v náboji ONOFF 12x135

13 nepřečtených
  • marcimar

Při vytažení kola z rámu mi vypadl s náboje ořech s kazetou a kusem duté osy.Jde o náboj ONOFF 12×135.Nemáte někdo zkušenost se sháňkou něčeho takového?je to pěkně střihlé bez otřapů ale aby to bylo origo ze dvou dílu mi příjde jako blbost.Na fotce je ten kus už bez ořechu a potom ještě druhý konec v náboji.Dík za pomoc M

0 0
    • marcimar  

nedělejte že nevíte

0 0
      • mikš  

no já fakt nevim

0 0
      • tigermoth  

Tyhle náby jezdí bratr, ale než shánět náhradní osu, která stopro není, bude lepší nechat si ji vytočit. Já bych to tak udělal.

0 0
        • marcimar  

Jo ,to vytočení mně taky napadlo ani točista by nebyl proplém ale vysvětlete soustružníkovy že to nejde dělat z kdejakého bláta ,oni totiž sou někteří tak tůze moudří

0 0
          • tigermoth  

K soustružníkovi vždycky jenom s vlastním materiálem, ať je to zichr.

0 0
      • Vilém  

Tak bud si sezen soustruznika, nebo spis nastrojare, nebo porid nabu od vyrobce, ktery dodava i nahradni dily.

0 0
        • kyl  

Kdysi jsem taky řešil zadní osu přes soustružníka a neudělal mi ji,že si mě nevezme na svědomí když to náhodou rupne.

0 0
          • marcimar  

jo to mi řekl taky jeden ,nějak jim asi nedochází že už ta původní rupla za jízdy

0 0
            • kyl  

Dochází nedochází,nemůže ti zaručit že vydrží.Taky jsem kámošovi odmítl udělat jakési kotoučky na zadní kola,aby je dostal o kousek ven z blatníků.

0 0
    • marcimar  

Ahojte ,sem zjistil že ten ONOFF má stejnou osu jako Sun ringlé abbah 12×135 a to už snad někdo bude vědět kde se dají sehnat díly do Sun ringléu

0 0
      • Vilém  

CRC

0 0
        • marcimar  

dík tuhletu stránku s tou slevou jsem našel ,neuložil a pak ji několik dnů hledal jak blbej ,vždy jsem se akorát dostal na americké stránky kde je za 20 dolarů

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.