• biker122

Zdravím, chtěl jsem se zeptat, zdali má někdo info o modelovém roce 2011 – resp. zdali se stále bude vedle desítkové varianty dělat i současná devítková. Aktuální design roku 2010 se mi totiž dost líbí, přičemž rok 2011 ani trochu.. takže bych nakoupil případně do zásoby sadu 2010..

dík moc!

0 0
    • kubad  

nevím jak dlouho budou dál aktuální model vyrábět, ale určitě to ještě 2–3 roky v klidu po e-shopech pude sehnat :-)

0 0
      • biker122  

nicméně trochu se mi nechce věřit, že by nadále dělali pouze 10st..

0 0
        • Internaut  

A to není všechno – za chvíli přijde 11sp, 12sp atd… a tak kolem roku 2017 bude standard 27ti rychlostní kazeta s cca 2mm širokým řetězem. Výhoda je, že vepředu bude nejvýše 1 placka (a možná i méně).

0 0
        • Rychlej turista  

Je to stejné, jako s véčky. Výrobci potřebují prodávat :-(

0 0
    • lodborg  

Sram na 2011 bude od sady X7 uř jen 10s. 9s alternativa není, jen modely 2010.

0 0
      • pajasimi  

to nevim na sram.com už 2011 produkty jsou a 9sp verze tam jsou!

0 0
    • Kynio  

jen 3×10 a 2×10..

sram, avid a truvativ 2011 je v nejlepším designu co kdy byl vymyšlenej :) prostě nádhera.. mám na mysli X0 a XX

0 0
    • Demon  

No, a myslite, ze Sram 10speed 2011 prehazovacka bude chodit s 9sp razenim? Proste jako ted 9sp prahazovacky funguji krasne s 8sp razenim…?

0 0
      •  

nebudou spolupracovat

0 0
      • kubad  

Je tam zmena pomeru chodu lanka. Takze to chodit nebude.

0 0
        • IamSpecialized  

a opačne? 10sp radenie + kazeta s 9sp prehadzovačkou?…ale predpokladám že tam bude iné prepakovanie…

0 0
    • ELx  

a 10.st. grip shift bude?

0 0
    • Hnoj  

Takže vážení a milí,

sram řady X.0, X.9, X.7 se bude i roce 2011 vyrábět ve verzi pro 9sp… U řady X.0 9sp zůstávají v nabídce jen Redwin red a nugget golf (moje milovaná tango orange bohužel končí…). Oficiálně bude GripSgift pouze 9sp.

Sady 10sp budou stát dle předběžného výhledu cca o 10% více než stávající 9sp, ale o tom je skutečně předčasné mluvit…

A veškeré info (až na pár špatných fotek) je na stránkách Sramu…

A SID bude 120mm huráááá :-D

0 0
      • mr.antik  

hurá! (za ty 9kové verze)

0 0
        • Rychlej turista  

Takže se nic nemění a panika byla zbytečná :-)

0 0
          • mr.antik  

no změní se to, že to všichni začnou cpát na nový kola. Čimž teda nechci naznačit že sám koukám po novým kole.

0 0
            • Honza321  

začnout to cpát na nový kola, pak se ti něco posere a příjdeš do servisu a oni ti řeknou, že na 10speed nemají ani řetěz ani šaltr ani kazetu :-D Ať žije pokrok v rámci honění za $$$ !!!

0 0
      • black.horse  

120mm SID?! vau, konečně pořádná vidle:-)

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.