Specialized Epic - M - Je to dost velké pro 182 cm?

25 nepřečtených
  • Lasomanos

Jakou velikost kola Specialized Epic bych měl mít na svých 182 cm? Dá se někde najít nějaká „tabulka“?

děkuji

0 0
    • mitch  

Se koukni na stranky specializedu ;)…jinak podle me ne

0 0
    • kubad  

mám 183cm a volil bych L

0 0
    • JirkaD  

Na uvedenou výšku určitě velikost „L“

0 0
    • Kero  

ja mam 178cm. Skusal som M-ko a bolo mi malé. Takže určite zober L.

0 0
    • Kublajchán  

Mám 175 a mám L-ko a je mi akorát, takže pro tebe min. L-ko!

0 0
    • jonti  

Neni, ja mam 186, L mi je akurat.

0 0
      • ememem  

ja 189 a L mi bolo evidentne male aj bez velkeho skusania uz na pohlad, kedze ale ine pozicat nebolo tak som na tom jeden polmaraton dal a bol som kaput. som si takmer isty ze M mu bude male.

0 0
        • jonti  

Na pohlad je male aj mne, lebo ten bicykel tym ako ma hornu trubku vyzera maly. Mne akurat sedi, keby bol tak o 1cm dlhsi (a ram o 700g lahsi :) ) tak by som sa nehneval.

0 0
      • jonti  

Riesim teraz taky problem, ze ked mam predstavec wcs 11cm naopak, bez podloziek, vidlica reba, tak su riaditka stale prilis vysoko. Nemate s tym tiez niekto problem?

0 0
    • antuch  

není to jen o celkové výšce, důležitá je taky výška nohou v rozkroku

0 0
    • pavlix  

Mam L – 178 cm, u M bys potreboval sedlovku 50 cm :-)

0 0
    • Vlado Jekyll  

Ja mám 179 cm a mám L a 11 cm predstavec, M-ko bolo malé.

0 0
    • Featherbed  

Přidám se s dotazem, připadá na 170cm v úvahu Sko nebo ne?

0 0
      • Lasomanos  

tady je nějaká tabulka, tak se mrkni.

Samozřejmě je to jen orientační, aby si člověk dokázal udělat představu kde ± vybírat. Chce to pak vyzkoušet v prodejně.

http://www.bike-eshop.cz/…tave-cloveka

0 0
      • děd (ek)  

Jezdím na „S“ (viz profil) už 4. rok (najeto přes 15kkm), moje výška 170 a váha 65, „M“ je pro mne velké.

0 0
      • gemini  

Manželka má 172 cm a Epica 09 jsme ji koupili v Mku a řekl bych, že ji sedí perfektně ( hned po koupi však bude Epic nějakej roček zahálet, protože čekáme rodinu:-))

0 0
        • Featherbed  

Kdybyste se ho chtěli zbavit… věděl bych co s ním :-)

0 0
          • gemini  

No musel bych to probrat s manželkou – ozvi se mi na mail gemini15zavináč­seznam.cz

0 0
    • Greyhound  

Měl bych podobný dotaz – kamarád si taky chce pořídit Epica, dneska mu nečekaně zavolali z obchodu, že objednávku na příští sezónu je potřeba udělat tento týden a řeší teď urgentně jestli velikost L nebo XL. Bohužel je zrovna pracovně v Albánii, tam na vyzkoušení Epica asi těžko sežene :-D, tak mě požádal ať se zkusím zeptat na názor tady. Měří 191cm, končetiny na tuto výšku kratší, silniční Meridu Sculpturu má XL, v obchodě doporučují asi spíš L

(prý na něm jezdí Kulhavý se 190cm), já na základě příspěvků tady bych to viděl spíš na XL…Díky za názory.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.