sora 3400, Tiagra 4600 - zkušenosti?

9 nepřečtených
  • mirage

Zdar chlapi. Rád bych se zeptal na tyto dvě silniční sady.Hledal jsem i ve starých vláknech,ale spíš se tam řeší stara sora s odřazování palcem.Je mezi uvedenými sadami velký rozdíl? Myslím co se týče řazení,spoleh­livosti a výdrže. Ano vím, Sora 3400 je 2×9 a Tiagra 2×10,to ale neřeším. Dík za info.

0 0
    • Singlespeed  

Sora 3400 je starý typ s odřazováním palcem, takže jsi četl správná vlákna.

0 0
      • mirage  

toto už fakt není odřazování palcem SHIMANO SORA ST3400–9

0 0
        • Vilém  

Tak nevim, ale odrazovani palcem tam vidim.

0 0
        • Člověk a jeho svět  

To je ale řada 3500

0 0
        • Singlespeed  

Jsi zcela zmaten :~)

0 0
          • mirage  

ok,tak je to asi řada 3500, ale už tam prostě není odřazování palcem. Hlavně mě zajímá ten rozdíl mezi těma sadama a životnost.

0 0
            • GrumpySmurf  

Prehazka, presmyk i paky vpohode drzej a fungujou jak maj (zatim najeto 10k). Prevodniky sou blato, ale to mozna spis pada na hlavu oem vyrobku na novym kole. Velka pila byla zrala na vymenu snad uz po 3k, presto jezdim dal, protoze chci na leto menit celej pohon najednou.. Brzdy nemam, netusim…

Pokud ti staci 9sp tak neni duvod hledat dal, nadruhou stranu tiagra neni o tolik drazsi, takze gl s vyberem…

0 0
    • Jezevec70  

Nemám srovnání. Ale, Tiagru 4600 mám na cyklokrosce. Najeto asi 27kkm (za 3 roky). Řazení není tak ostré jako Ultegra. Ale přesnost spíš záleží ma kvalitě lanek a bowdenů. – bowdeny řazení venkem, + možnost použité 30z pastorku.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.