• pavelkaon

Dobrý den, mam na kole komplet sadu SLX M7000 2×11, ale přemýšlím o předělání na 1×11. Co jsem tak pochopil tak jediné co bych musel vyměnit je jen ten převodník, který bych přišruboval na stavající kliky, rozteč šroubů 96 mm? Je tak prosím? Má stím někdo zkušenosti

0 0
    • pumpy  

jo, presne jak pises, 96 asymetricky

0 0
    • danielh  

Vsak pokud mas 2×11 tak sundej maly 24–28 a nechej 34–38 a jsi v klidu.

0 0
      • Johny.Merida  

A na to jsi přišel jak?

0 0
      • petyn  

Velká pila na dvojpřevodníku má jiné zuby než jednopřevodníková. Padal by mu řetěz :)

0 0
        • danielh  

Tak voditko asi.

0 0
          • petyn  

Jezdil jsi to někdy? Vodítko Ti nepomůže :)

0 0
            • danielh  

Tak pokud nepada kdyz to vede presmykac tak by nemel padat ani s voditkem ne, pripadne prehazka s brzdou to napne dost.

0 0
              • Johny.Merida  

Je videt že s tim nemáš zkušenosti… nevymýšlet chujoviny…NW převodník je zaklad a hazka s brzdou jistota.

0 0
                • Singlespeed  

Jednplacka se jezdila např. v cyklokrosu už od počátku věků kdy žádné NW převodníky nebyly a přehazky s brzdou už vůbec ne a řetěz nepadal :-).

0 0
                  • Johny.Merida  

Každý strůjcem svého štěstí :-)..... držel bych se osvědčeného a vyzkoušeného.

0 0
    • PavlikXSS  

Kdyby jen jiné zuby :-) dvoutac je vystrceny víc ven a jednotac je zase blíže k mufně

0 0
      • petyn  

Tak jasně. Taky jsem to předělával a musel jsem dát podložky pod převodník, aby mi vyšla řetězová linka :)

0 0
    • Pain  

Přesne jak řikaš.Predelaval jsem to samy na Trancovi,koupil jsem SLX převodnik našrouboval a hotovo.Řetez nepada je to ok.No a samozřejme vyhodíš přesmyk :-))a ovladací paku.Zbyde krasne misto na pačku k teleskopu.Ře­tezová linka v pohode.Jdi do toho :-))

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.