Sigma TOPLINE 2016 - modely 14.16 - 16.16 - 23.16

7 nepřečtených
  • marwin

Zaujala mne letosni SIGMA 14.16 STS CAD, protoze spojuje mereni vysky (nove i procento stoupani) a kadence v jednom stroji (2 cidla). Take model 23.16 s merenim tepu vypada dost zajimave. Shanel jsem computer, ktery by kombinoval mereni vysky (+ % stoupani) a kadence a byl to problem. Podle informace od Sigmy by mely fungovat stare snimace pro STS i na nove modely. Navic pujde nacitat udaje do mobilu pres NFC a opacne nastaveni pripravene v mobilu. Aplikace pro Android je v priprave a nove computery k sehnani v Q4/2016.

http://www.sigmasport.com/…rad-computer#…

0 0
    • Tencovozikmin  

To mne zaujala nova rox7 a rox11

0 0
    • Jakobo  

A co starsi VDO MC 2.0 verze bezdrat? Pokud ovsem jeste koupis. Asi jsou i nove verze, ty ja neznam. Ja jsem loni kupoval dratovou verzi, ta neumi kadenci, coz mne nevadi. Kazdopadne mereni vysky funguje spickove. Zobrazuje sklon, max, min, prumer vysku, moznost ruzne kalibrace, chyba, kdyz se vracim z vyjizdky 60 km v horach je zanedbatelna. Meri i teplotu, displej prehledny.

0 0
    •  

hmm, ta 23.16 vypadá, že by mohla být náhradou za ROX 9.1, která se mi už poněkud rozpadá…

0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.