SHIMANO XTR 2019 objímky a napasování SRAM řazení

24 nepřečtených
  • XarlieN

Zkusil to už někdo prakticky napasovat dohromady? Případně jestli jste o tom někde nečetli. Zatím nic nenacházím, ale určitě bude chtít víc lidí vozit SHIMANO 2019 brzdy a řazení SRAM na jedné objímce.

0 0
    • Vilém  

Natukej si do googlu treba „i-spec II sram“.

0 0
      • XarlieN  

Není ispec II ten starý systém? Já myslím ten nový 2019, co dost obšlehli od SRAMu. Tam to možná půjde přímo, jen netuším jaký tam je šroub.

0 0
        • Vilém  

Tak pokud maji opet nejaky novy system, tak jsem to nepostrehl.Za posledni verzi jsem povazoval prave ispec II,kde se to chyta pod objimku brzdy.

0 0
          • novas752  

Ted maji jeste Ispec EV, aby toho nebylo malo. :)

0 0
            • Vilém  

To jsem netusil. Tak to je fakt banda kokotu v tom shimanu, ctvrty system asi behem peti roku, to opravdu neni normalni.

0 0
    • kubad  

Shimano to neudělá, Sram taky ne,

Tak snad někdo, ale rychle to nebude podle me

0 0
    • Filippo  

Mohl by pomoct 3Dtisk a/nebo frézka?

Případně co toto?

https://problemsolversbike.com/…tch_-_30797/?…

0 0
    • kýsa  

Zdravím, omlouvám se, že sem přidávám něco jiného.

Ale zajimá mě, jestli lze dát dohromady (aby to fungovalo na100%) řazení sadu shimano XTR 12sp 2019 s kazetou sram pro 12sp.

Testoval to už někdo??

Díky

0 0
      • milan.v  

Pohledej tu v tématech XTR 1×12, už se to tu probíralo několikrát, normálně to funguje, odzkoušeno, někdo to tu i vozí…

0 0
    • tomxxx  

Kdyby to nekdo resil… Spojit to jde normalne sram klasickym matchmakerem, jen vyjde razeni asi docela daleko od palce.

0 0
    • JudyN15  

Mám brzdy XT 8120 s objímkami I-spec EV.

Řazení GX a matchmakery.

Zaboha ale nemuzu vyresit, jak to spojit k sobě.

Při utazení se opře řazení o páku…

Je potřeba nějaká redukce, treba tato?

https://r2-bike.com/…EV-Adapter_1

Předpokládal jsem ale, že to k sobě půjde se Sram matchmaker.

Díky za info.

0 0
      • novas752  

Něco děláš blbě, v příspěvku hned nad tebou to máš vyfocené.

0 0
        • JudyN15  

Rozdil je ale v tom, ze ja mam XT 8120, XTR mají v objímce delší vyfrézování a proto to tam patrne jde…

0 0
      • McDog  

Mám brzdy XTR M9120, a také to mám se sram řazením spojené přes matchmaker, konkrétně X01 řazení, ale to je vše stejné, takže jen mohu potvrdit, že to funguje viz foto výš s X0. Jen to je trochu natěsno a lehce to dře v objímce brzdy.

0 0
        • tomxxx  

Staci malicko pribrousit matchmaker, aby jezdil matchmaker v pace volne

0 0
      • jiri.dusa  

Mám stejný problém jako JudyN15, brzdy Shimano XT M8100 a řazení Sram X01. Při montáži na matchmaker se páčka opře o páku a ani nejde pořádně dotáhnout a matice v páce už nejde drážkou výš posunout.

0 0
    • Karaya  

Já to udělal. Musel jsem upilovat Matchmaker asi o 0.2mm aby do Shimano objímky sednul. Pak dobrý.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.