Shimano WH-M565 - náhradní dráty

12 nepřečtených
  • Dew-spec

Ahoj všem, potřeboval bych poradit, kde sehnat náhradní dráty ke kolům Shimano WH-M565m Center Lock. Jejich délku jsem nikde vyspecifikovanou nenašel, na shimano.com tenhle typ kol vůbec není, lokální service center se neozývá, v Cyklopragu (shimano dealer či co) jsem také neuspěl. Je to poměrně dost urgentní, nečekal jsem, že bude takový problém sehnat pitomej nahradní drát, ale u Shimana asi bohužel ano :( Mate někdo tip, kde by mi mohli na tuty pomoct, potřebuju jít najisto… Díky

0 0
    • Vilém  

Tady najdes delky dratu, spatne jsi hledal. Asi bych v krajnim pripade improvizoval, tj, narovnal kolinko normalniho dratu.

0 0
    • Fisi  

http://www.paul-lange.cz/rozkresy.php?…

Tady najdes potrebný díl a popis

0 0
    • lidumil  

Potřebuješ to dozadu nebo dopředu? Nejlepší postup je z rozkresu zjistit číslo dílu, sehnat si maloobchod, který může nakupovat u Langeho (Tobě jako koncovému odběrateli to neprodají) a bude ochotný na sebe nechat tu zásilku doručit, pak zavolat do Ostravy přesně s číslem dílu, který potřebuješ, říct jim kam to mají poslat a hlavně ať zkontrolují délku drátu, a kup k tomu taky rovnou nipl. Mně se stalo, že mi 2×!!! poslali drát místo do biku na silnici.

0 0
      • lidumil  

Přední a zadní

0 0
      • kubad  

to je všechno pravda, ale má to jeden veklký háček, to by u langeho museli ty díly býr skladem, a to se podaří málo kdy :-(

ale klika :-)

skladem

MOC bez DPH 69,75 Kč

0 0
        • kubad  

to bylo na přední :-)

0 0
          • lidumil  

To je svatá pravda, já měl taky kliku – ale na ty špatný. Přesto, že jsem několikrát zdůrazňoval délku, přišly jiné. No holt Lange. Ale po telefonu strašně ochotní :-)

0 0
            • kubad  

Y4C698090 – špice M565, pravá zadní 248mm

Y4C698040 - špice pro WHM565-přední, levá zadní, 266mm

u Langeho sou skladem :-) to sou věci

0 0
            • Dew-spec  

Dovolal jsem se na Service Center na Ohradu a mají údajně obě délky, bohužel to mám přes celou Prahu, ale pořád lepší než jet do Ostravy :) Potřebuju 248mm, tj, zadní pravý, uvidím… Ještě jednou všem díky. Asi vezmu pro jistotu s sebou celý kolo, abych doma pak nezjistil, že mi dali taky jinou délku :)

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.