• Vojtěch

Zdarec, budu kupovat pedály a ideální si myslím že budou PDM520tky (poměr cena/kvalita si myslím že je v pořádku), ale nevím… Jel jsem na nich jen 2× a to ještě krátce, tak se vás chci optat, jestli někdo z vás s nima má zkušenosti, jestli nevržou(popřípadě nepraskaj :D)atd. Nehodlám je pořád nějak drasticky zatěžovat (to jen občas) ;)

Dík.

0 0
    • kamosv  

staci zadat PDM 520 a pak zmacknout hledat uvidis co ti vyleze vlaken kde se 520 resili…

za me:

• nejlepsi pomner vykon cena
      • temer neznicitelny
      • spolehlive slouzi i v bahne
      0 0
      • MirosPikos  

Naprosto souhlasím se vším, co si napsal. Hlavně s tím úvodem :) Bikeforum poslední měsíce hodně trpí na lenost nově registrovaných uživatelů.

0 0
      • Vojtěch  

Dík ;) Jen jsem se chtěl ujistit… Neboj, četl jsem články s 520tkama, ale jistota je jistota ;) Někdo má třeba za tu dobu jiný zkušenosti.

0 0
    • xshreck  

doporučuju ti to vzít rovnou s klíčem na povolení osy v pedálu, bude se ti to časem hodit (pokud je nechceš za čas rozdělávat hasákem či vě svěráku…)

Zase to co se o nich říká je sice pravda, ale dotahovat kuličky co jsou uvnitř je taky potřeba. Po 1000km jsem měl vakl a cvakaly, stačilo dotáhnout a mají najeto už za letošek asi 8000km a v poho :)

0 0
      • Vojtěch  

8000km? to už je požehnaný :D Jo a dík moc za radu, asi ho koupím ;)

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.