sedmikolečko Shimano HG37 + řetěz SRAM 850(+orig. rychlospojka)

7 nepřečtených
  • Rybajz

Zdravím všechny nadšence,

včera jsem po dlouhé době vyměnil řetěz, který už střílel jako blázen (SH HG50 135,6mm :D) a samozřejmě i kazetu.

Po pročtení fóra jsem zvolil kombinaci sedmikolečko Shimano HG37 + řetěz SRAM 850, ale dnešní jízda do práce mě nepřesvědčila o tom že by si součástky moc rozuměly-řetěz střílí při každém rozjezdu a sem tam poskočí i při šlapání bez záběru.

Má někdo zkušenost se stejnou kombinací? Sedne si to po několika km, nebo mám pech???

0 0
    • jachymk  

Zkušenost s tímto nemám, ale může to být jen špatně seřízená přehazka. Několikaleté deore 9sp jsem seřizoval ± každých 200 km.

0 0
      • Rybajz  

no dorazy jsou OK a přehazuje z kolečka na kolečko taky rychle a bez zdlouhavého chrčení. Jen jak zaberu, tak řetěz prosmýkne. Leda nějaký nastavení napnutí přehazky, ale to ani nevim, jestli vůbec jde…

0 0
    • Neunzikger  

To může střílet vpředu na převodnících, předchozím řetězem asi budou opotřebený.

0 0
      • Rybajz  

Tak bohužel máte pravdu. Po perných chvílích zkoušení a čučení pod sebe jsem objevil Ameriku a převodníky jsou KO.

Máte někdo typ, co koupit jako náhradu k výše zmíněnému?

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.