Scott Spark RC 900 Team 2020 nebo Cannondale Si Scalpel 3 2018?

10 nepřečtených
  • Moik

Ahoj, jen krátce…ke gravelu si chci dokoupit XC na ježdění po turistických značkách. Celoodpružené, protože mi už není 30 a chápu že obě kola jsou na to až moc dobrá. Vybral jsem si skoro ten Scalpel kvůli vzhledu, nicméně jedno nedokážu sám posoudit: Scalpel má Shimano 11–42×32 (snad údajně 11–46) a Spark SRAM GX 10–50×32. Bude mi ten menší rozsah vadit? Přece jen to chci na pěšiny, polňačky, rozbité asfaltky… navíc Spark je 2020, Scalpel 2018 a cosi jsem tu četl o praskání. Scalpel nejezdil závody ani neskákal, Spark nevím. Rozdíl v ceně o cca 3–5tis dražší Spark

0 0
    • Azmir  

S tím bude asi souviset to, že scalpel bude na 1×11 tudíž HG ořech, do budoucna tam lepší 12s sadu nedáš, bez výměny kol. Za jakou cenu a v jakém stavu je můžeš mít?

1 0
    • jonti  

Spark toho typu jsem měl a bylo to dobré kolo.

0 0
    • ZdeNECK1  

lefty 2.0 byla za mě super, tuhá a citlivá vidla, ale těžká vidle v hliníku měla myslim 2kg, tyto scalpely obecně hodně praskaly u hlavního čepu. koupil bych sparka a příležitostně bych vyměnil vidlu za 35mm, pokud jsi chrt, nechal bych tam vidlu 32mm

0 0
    • Tomcat  

Scott samozřejmě za předpokladu že je opravdu OK. U toho Cannona i bez ohledu na praskání ,by nemusel být servis Lefty, ikdyž nejezdila závody, to co hledáte.

Jinak převodový poměr je dobré taky rovnat k tomu jak máte dlouhé kliky.

Samo stav obou kol tady neznáme , stejně neznáme cenu, možná by jsme tady nevzali ani jedno.

1 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.