Rozobratie nabojov Deore XT WH-M775

7 nepřečtených
  • Hornet

Mam dotaz na tych co rozoberali tieto naboje na zapletenych kolach. Chcel som pozriet v akom su stave a ouha, na konuse je drazka na konusovy kluc c.17, ale kontra matica je hladka…akym sposobom sa to da povolit? upnut do zveraku? to sa mi zda dost divny sposob, abo chytit do bliciek, popripade francuzakom? A konus na strane kotuca je navyse umiestneny tak ze sa neda chytit klucom, to by ani nevadilo, ved staci povolit jednu stranu, ale ako?

Diky za rady :-)

0 0
    • pepek  

Asi soudruzi z Kuo-mi-tangu zapomněli na frézování. tak to sundej tím svěrákem, nebo jsou i takové „uzamykatelné“ kleště, které docela fest drží. A pak si tam holt vypiluj 2× tu plošku sám.

0 0
      • Hornet  

Nooo ň, asi to ani inak nepojde :-( ale vypilovat tu plosku bude asi trosku problem, zda sa to byt doost tvrdy material..snad na freze

soudruzi z japonska si asi dost veria :-D urobili to tak, aby sme sa do toho nevrtali, zrejme je to na vecnost :-DDD

0 0
    • XC-biker1  

Hele ja mam na samostatnych XT 08 nabojich tu hlavni matku na imbus. Ten se dává tam kde je doura na upínák… tak jestli to nemáš stejné

:)

0 0
      • Hornet  

Jasneeee :-) imbus c.5, sypem si popol na hlavu, ale tusim uz potrebujem okuliare, aj som sa do toho mrkol jednym ockom, ale zdalo sa mi to hladke… :-D

Diky moc ;-)

0 0
        • XC-biker1  

hehe, no vidiš, alespon to nemusiš pilovat :D

0 0
          • Hornet  

JJ :-D noo a uz je to vonku, boli dost pritiahnute, ved ako vsetky shimanacke naboje, isli trosku ztuha, ale su cistucke, je to celkom schopne urobene

este raz diky, pojdem k tomu ocnemu :-D

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.