Rock shox Tora 318 - nedrží tlak

10 nepřečtených
  • mathasek

Zdravím,

mám vidlici Rock shox Tora 318. Bohužel jednou jsem s ní šel na doraz, vyletělo gufero a unikl vzduch. Byla v servisu, výměna těsnění nepomohla, tzn. odešel jsem s neopravenou vidlicí domů. Neví někdo, kde by mohl být problém, případně zda by šel ten vnitřek opravit? Ze servisu jsem akorát dostal info, že prostě nedrží tlak, a že neví proč. Než koupím novou, tak bych se chtěl ještě pokusit tuhle zachránit. Protože jinak je vidlice v krásném stavu, moc toho nenajezdila.

Předem děkuji za jakoukoliv odpověď

0 0
    • Jaarque  

Přemýšlím, do kolikátého roku se dely Tory… Nez se jeb.t s kompletním servisem, výměnou dílů atd., tak radši koupím Raidona a máš vystaráno.

0 0
    • Concorde  

Odkud jsi?

0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    • MatS  

A u koho jsi ji nechal servisovat?

0 0
      • mathasek  

VeloFiala. Ale servis nehodnotím nijak. Krom toho, že jsem jel přes celou Prahu pro opravenou vidlici a na místě při opření rukou o kolo zůstala všechna těsnění vyset na vnitřní noze… tak jsem tam přijel za 14 dnů s tím, že všechno těsnění vyměněno a stejně uniká. Tzn. neopravitelné. Samozřejmě asi to dopadne tak, že koupím Raidon nebo Recon. Ale za zeptání na fóru nic nedám.

0 0
        • MatS  

Oni jsou RockShox servis. Na tu Toru uz asi origo sada tesneni nejde objednat, tak pouzili co bylo k mani. A nesedlo si to. Ale nehazel bych ji do popelnice. Dulezite je vedet kudy to uchazi a to tesneni (o krouzek) znovu vymenit, namazat. Nekdy to po prvnim nafoukani netesni a pak si to sedne.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.