Rock Shox REBA solo air 2013+ s poploc

8 nepřečtených
  • marty71

Zdravím,

Koupil jsem Rebu solo air s ovládáním poploc. Nové Reby dělají teď tak, že zamknutá je s uvolněným lankem a odemknutá s naplým. Budiž, nicméně dle Zitného tento systém je výhradně určen pro pushloc. Poploc funguje obráceně ( odemklá s uvolněným lankem, zamknutná s naplým). Takže by se zdálo, že nová REBA je s poploc nekompatibilní.

Jenže: poploc má dráhu 17mm, pushloc 10mm.

Při zkoušení s poploc se motion control v pohodě otočil o 17mm. Pokud bychom vzali fakt, že je to navrženo pouze na pushloc, tak bych se měl s motion control dostat pouze na 10mm a nebo je tam treshold 7mm a funguje to jak s poploc tak i s pushloc?

Má někdo s tím zkušenosti?

0 0
    • didix  

Taky bych prosil o pomoc, mám RockShox Reba RL s pushlock (ten mi odešel po prvním závodě), takže co tam dát místo toho?

0 0
      • PAFIRA  

Tak jsem se konečně dokopal najít to ovládání. Je to pushloc, fungkovka. Kdyby byl zájem, tak se ozvi.

0 0
      • bimjeam  

dať kúsok lanka s dorazom do otvoru pre bowden , otočiť lockoutom a dotiahnúť inbusom na fest :D

0 0
        • wilda81  

tak to mám udělané :))

0 0
          •  
            Obsah tohoto příspěvku je blokován.
            0 0
    • PAFIRA  

Fungl nové ovládání bych měl mít doma,jen nevím které.Koupil jsem vidli a ovládání jsem nedával.Zítra se kdyžtak po něm mrknu.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.