• kilekou

Ahoj,

Chci si koupit todle kolo A nevím jistli je tam vzduchová vidlice.Na oficiálních stránkách je napsáno u vidle : (Přední vidlice: ROCK SHOX Pike 409 Dual Air vzduchová, 20 mm osa (140 mm) ) Když jsem psal majiteli kola psal mi že to je pružinová vidlice ale v tom popisu na stránkách obchodu jsem viděl dual air vzduchová.Tak se vás ptam je tato vidle vzduchová nebo jenom pružinová,tudíž k ní pumpu nepotřebuji děkuji.

0 0
    • Luky11  

Myslím že každá vidle je jiná, on tam má nasazenou jinou než ta co je na oficiálních stránkách v základní výbavě

0 0
    • kubad  

co tam je ti muže potvrdit jen majitel,

0 0
      • kilekou  

A kdybych to kupoval tak jak to poznam .. ? Kdyby to byla nějaká vzduchová tak tam někde uvidim nějakej ventílek ? A kde ten ventílek bude.. ?

0 0
        • kubad  

pokud je to vzduchovka – Dual Air tak tam budou 2 ventilky

v levé noze ,nahoře a dole, horní pod krytkou

0 0
          • kilekou  

Ty ventílky jsou Autové ventílky nebo galuskové.. ? Nebo je to nějaký speciální.. ?

0 0
            • kubad  

auto

0 0
              • kilekou  

Ok díky za info.Jsem zase o něco chytřejší :)

0 0
                • kubad  

ten spodní ventilek máš označený na fotce, vidle je taky PIKE

0 0
                  • kilekou  

A ještě jistli se můžu zeptat na jednu věc.V mailu mi ten prodejte napsal co se dá štelovat na vidli (regulace komprese,tlumení odskoku,floodgate) . Co to je to „Floodgate“ ?

0 0
                    • Concorde  

Floodgate je nastavení síly, která je třeba k odemknutí lockoutu. Jinými slovy – jak velkou silou se otevře lockout při nárazu. Ochrana proti proražení :)

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.