• romachain

Tak jsem se dneska pustil do servisu vidlice, ze které mi utíkal olej při převrácení. Čekal jsem špatný těsnění nebo něco, ale našel jsem prasklý zátky:-( Bohužel obě dvě. Takže potřebuju náhradu. Je to Rock Shox Judy SL 2000, vnější průměr závitu pravděpodobně 25,4. Nemáte někdo třeba rozbitou vidlici ze které by se to dalo použít? Zítra zkusím zjisit, jestli je to k sehnání jako náhradní díl. Asi jsem to udělal já při předchozím servisu přílišným dotažením. Je to z kola přítelkyně, dal jsem jí prozatm náhradní vidlici, ale tuto chci dát dopořádku!

0 0
    • miki  

Kup si dobrý dvousložkový lepidlo a zalep to .Když to utáhneš s citem tak to bude držet.

0 0
      • romachain  

Tak to je až krajní řešení, nevěřil bych tomu a potřebuju to kolo mít ve stavu abych se na něj mohl stopro spolehnout.

0 0
        • miki  

máme doma podobnou vidlici ,Judy Race ,a ta zatím co všechno schytala stále drží .Radši jí žena dojezdí než pověsit na hřebík.

0 0
      • pepek  

No to může taky dostat napruženou pružinou do xichtu. To bych teda neriskoval

0 0
        • romachain  

No po pořádném prostudování jsem zjistil, že pružinu to nedrží, ta drží přes závit štelování předpětí. Takže mám vymyšlený řešení, že když oželím štelování předpětí, tak když to našroubuju přes teflonovou pásku a dám ji i dovnitř do závitu toho štelování předpětí, tak to bude držet a i těsnit. A zalepil bych to abych to mohl montovat/demontovat bez ukroucení. A vlastně předpětí pružiny by se dalo štelovat když bych tu zátku celou vyšrouboval tak potom by to šlo. Takže tak to udělám pokud nebo dokud by se nenaskytly náhradní zátky.

0 0
    • pali  

ako nahradny diel no neviem asi to nezozenies, mne sa to stalo pred par rokmi to iste na oboch zatkach s rs sl 2000 a bez toho aby som to dotiahol a poskodil, proste praskly,

0 0
Téma bylo zamknuto, nelze přidávat další reakce