Řidítka 760-780 s vodorovným značením pro osazení objímek a gripů

14 nepřečtených
  • boo-beek

Ahoj, nemáte ponětí, kdo tohle dělá? Viděl jsem to na nějakém Commencalu, vodorovné čáry, podle kterých jde ladit uchycení objímek, gripů, apod. Tzn, neřeším a vzdálenost od konce řidítek, ale úhel náklonu. Strašně mě štve, jak dlouho při sebemenší změně rovnám gripy a objímky, aby byly na obou stranách stejný…

Díky za jakýkoliv tipy ;)

0 0
    • puka  

A co popisovač? Proč to dělat jednoduše, když to jde složitě?

…pro vyhlazení stejné výšky pák dám palec na šroub objímky a podle toho to nějak cítím, kam to chce

0 0
      • boo-beek  

Jasně, jenže s tvarovanými gripy člověk musí začít už samotným gripem, a ten prostě na první dobrou nedám. Srovnat pak objímky ke gripu už je, pravda, jednodušší. Každopádně i malou nesouměrnost při jízdě cítím, takže prostě občas musím sesednout z kola a rovnat, no. Chci kupovat širší řidítka, tak mě napadlo, že si usnadním život.

0 0
    • novas752  

Objímky srovnáš snadno – vzdálenost od gripu šuplerou a náklon okometricky (koukáš zezadu v ose kola) kdy se nějaký tvar na páce kryje s gripem/řídítkem.

0 0
    • Kubiczech  

Production Privee LG Bar

0 0
      • boo-beek  

Super, něco takového! 55EUR tedy není úplně za děkuju, ale možná to zkusím, pokud nenajdu levnější alternativu :)

0 0
        •  
          Obsah tohoto příspěvku je blokován.
          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.