REMERX RX2027 29 - trail plášť 2,35/2,4 kevlar - lehké nahození

8 nepřečtených
  • lostczech

Ahoj,

na ráfek REMERX RX2027 29 nejsme schopni nahodit plášť s drátovou patkou aniž by to duše neodnesla nebo se nehlodal drát (zkoušen Schwalbe i Vittoria), tak jsme naznali, že drátem cesta nevede. Tudíž hledáme trail plášť 2,35/2,4 s ke­vlarovou patkou, který by šel lehce nahodit na tento daný ráfek. Bude ho jezdit s duší. Někdo osobní zkušenost s daným ráfkem? Dejte mi prosím typy na plášt, já pak vyberu nejlevnější :).

díky k.

0 0
    • HT Adam  

Mám na zadním kole, nahazoval jsem nový plášť Mitas Scylla 27.5×2.25 top design a šlo to jen rukou, chce do pravidelně posouvat nahozenou stranu do středu, aby šla nahodit strana druhá

0 0
      • lostczech  

Princip znám, plášť potřebuji do trailu, ale i tak díky.

0 0
        • foosi  

Já a kámoš je vlozíme, Mitas Scylla bez textry vpoho, Maxxis Ardent a Ikon vpoho. Vše kevlar. Highlander, Kratos a Scylla jsou i v šířce 2,45"

0 0
    • David888  

Vozím na těchto ráfkách Continental mountain king protection 29*2.3 a nasazení bez problémů. Jak s duší, tak bezduše.

0 0
      •  
        Obsah tohoto příspěvku je blokován.
        0 0
    • HT Adam  

Scylla je na pohodové ježdění dozadu cajk, do předu ale fakt ne

0 0
    • Stavel  

Schwalbe Nobby Nic a Hans Dampf., obyč, verze Performance. Nahodit to jde,ale sem tam si musím pomoct montpákou. Jak říkají ostatní, je potřeba tlačit patku do žlábku.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.