Recon SL 100mm AIR - zamykání vidle PopLock jde ztuha

38 nepřečtených
  • meiilax

Ahojte,

mám Recon SL Air 100mm a zamykání vidle z řídítek jde hrozně ztuha. Testoval jsem jiný kola a tam to jde zlehka. V jednom servisu mi řekli, že to je divný, ať to zkusím prostříkat, což jsem udělal WD40, ale nepomohlo. Bovden i lanko je OK a jde na volno zlehka. Nevíte čím to může být ? Mám trochu strach to nějak rozebírat.. Neřešil jste to někdo ?

Díky mp

0 0
    • McBlacky  

nemáš to vedený nějak blbě, že se ti bovden ohýbá v ostrém úhlu

0 0
      • Trey  

Podle te fotky co ma v profilu me to taky napadlo, ale to si myslim ze by se na to uz prislo, spis jak se psalo ve vlaknu nekde vedle, ze se zadrhava mechanika toho zamykani.

0 0
      • meiilax  

Nemám, lanko běhá v bovdenu hladce, nikde žádný zlom nebo velký úhel.. Spíš se přikláním k tomu, že to někde drhne v tom mechanismu. Rozebrat MC si ale netroufnu, je to v záruce. I když těžký to asi nebude, na stránkách RockShox jsem našel servisní manuál, sice pro Recon 2006, ale asi to bude hodně podobné. Až bude za pár měsíců hnusno, mokro a pošmourno a vytáhnu zimáka, zkusím tuhle potíž vyreklamovat..

0 0
        • meiilax  

Recon SL nemá podle mne Motion Control systém. Je tam asi jen zamykání On/Off pro minimální/maximální běh vidle.. Na tom modrým kolečku nemám „Compression“ ale „Lockout“.

0 0
        •  
          Obsah tohoto příspěvku je blokován.
          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.