• antiviruss1

zdravim, můžete mi dát někdo rady ohledně servisu, četl jsem si tady hodně vláken a podle toho se snažil rebu rozebrat ale nedaří se mi sundat vnější nohy, i když jsem povolil oba dva spodní šrouby ťukal do nich kladivem, tak prostě je nesundám, příjde mi že ťukáním se ani nehnuly… budu vděčný za každou radu, chtěl jsem jen doplnit olej a vyčistit těsnění kluzáků

0 0
    •  

Nafackovat si a skočit s tím do servisu asi nechceš, zkus to tady. Případně tady

0 0
      • antiviruss1  

no jelikož i řekli že na mě nemaj čas, tak se mi tam znovu nechce, a neboj zkoušel jsem hledat ale můj problém jsem nenašel, takže jestli nemáš co bys poradil a jen vysíráš, tak běž víš kam … :D

0 0
        •  

Jestli na YT nenajdeš co hledáš, asi nemáš Rebu.

0 0
          • antiviruss1  

našel jsem i toto http://sram-cdn-pull-zone-gsdesign.netdna-ssl.com/…e_manual.pdf a postupoval podle toho ale vytuknout nohy se mi nepovedlo, takž bych chtěl typy co se tohohle problému týče, ale vypadá to že než abys poradil tak vymejšlíš ho.vna, takže už prosim tě nereaguj

0 0
            • kudlanka32  

flakni to toho vic, nejlip palici pres imbus a nebo si mezi srub a kladivo dej drivko at to neznicics…srouby museji zalezt

0 0
            •  

Njn, za hovna v tvých rukách můžu já, to je život pes. A ten typ si chtěl třeba po mně? Ten snad musíš vědět ty nejlíp, nee? Ty to máš v ruce… a v nich nasráno, já vím.

0 0
    • mr.nikdo  

Zkus to nedrzet za korunku anebo sloupek. Drzel bych vnejsi nohy mezi nohama a pak to jde lepe :).

Anebo do toho jebnout vetsi silou.

0 0
    • Pan.Fazole  

taky jsem do toho minulej tejden jenom ťukal … a divil se že nic.

Stačí do toho víc rubnout

reba 29 2014

0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    • pocestny  

Nechápu, proc se do něj všichni navazite. Clovek, co je línej nebo má levé ruce, a jde se vsim do servisu, je automaticky ****. A clovek, co se o něco snazi sam, je taky ****?

0 0
    • d  

To se stává, když se ty šrouby povolí málo. Zkus je povolit co to jde, ale tak, aby nevypadly a pak do nich klepni. Mlátit do nich se nemusí.

0 0
    • antiviruss1  

Tak se asi nesmim bat do toho poradne prastit. Kazdopadne vsem co se mi snazili poradit dekuju.

0 0
      • mr.nikdo  

Hlavne, jak jsem psal, nedrzet to za korunku a sloupek. Protoze prakticky mlatis do teto casti.

0 0
        • antiviruss1  

já to vlastně zkoušl jen když jsem to držel za vnější nohy, ale ještě si d tím dneska pohraju

0 0
          •  
            Obsah tohoto příspěvku je blokován.
            0 0
    • noviisek  

chce to větší kladivo

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.