Rámy SC Heckler vs Orange Alpine 160 vs RB IQ 575 a pod.

24 nepřečtených
  • Chajšalás

Zdarec českí aj slovenskí bikeri. Obraciam sa na vás s otázkou aký jednoduchý rám od renomovanej značky (netuctovej na Slovensku) vziať. Nemám moc v obľube moderné „miliónčapové“ systémy. Čo už asi som purista :-D.

Takže otázka znie, ktorý z menovaných rámov vziať? Prípadne máte iné nápady?

Cena nehrá prím, osadenie spravím „custom“ . Díky moc za váš čas ;-)

0 0
    • logoman  

IQ, na ty dalsi dva se neda koukat, vypadaji jak ze supermarketu …

0 0
    • tomfree  

A co yeti,jednoduché hezké.

0 0
    • TJK  

co myslis milioncepovej system? :-) VPP nebo DW maji pevnou zadni stavbu a jen 2 vahadla a fungujou urcite lip nez orange nebo heckler :-)

0 0
      • tomfree  

Dvě vahadla mají 8 ložisek,8 si­meringů,4 čepy,2 u­ložení tlumiče.

0 0
        • TJK  

ale furt to vypada ze to tam neni a je to takove kompaktni :-) simeringy tam nejsou protoze 2RS loziska :-)a 2 olpzeni ptumice maji snad vsechny kola.. ted IQ ma jen jedno a druhe pevne.. to je pravda :-D

0 0
          • tomfree  

Kola které jsou udělané pořádně mají za ložiskem ještě simering,protože 2rs ložisko,pokud není nerezové moc neřeší.

0 0
            • TJK  

nevim cemu to pomuze… 2nasobne zivotnosti urcite ne… dobre zatesnene 2RS lozisko je naprosto dostacujici a vymenit loziska byt 1× za sezonu v cene 36kc kus neni zase takova bolest…

0 0
              • fousek  

Pomuze to v tom ze to lozisko nevymenis za celou zivotnost kola. A ladovat do ramu loziska ty nejhorsi kvality mi neprijde jako smysluplny reseni. ALe jestli te byvi vylisovavat a nalisovavat loziska tak proc ne.

0 0
                • TJK  

tak urcite :-)vylisovat a zalisovat lozisko je otazka par minut… a za 36kc mam SKF 2RS lozisko.. takze bych to s tim obycejnym uplne tak neprehanel :-)

0 0
                  • tonik666  

Tady furt někdo mává cenama, který jsem v životě neviděl. Za 36kč nekoupím ani číňana, natož SKF.

0 0
                  • goofy  

No jo, ale kdo to za tech 36 Kc muze koupit, ze jo… Me staly Timkeny 140 Kc/ks a to SKF byly jeste drazsi.

0 0
                  • zdeno1  

A kde kupujes loziska?nejakej odkaz?diky

0 0
              • tomfree  

Uplně jednoduché,měl jsem kolo s ložisky 2rs bez dalšího těsnění,stačí pár jízd v dešti,zrezaví povrch vnitřního kroužku ložiska,který se otáčí v těsnění,to se vydře,vnikne tam voda a je to,měnil jsem je po 3 měsícch za nerezová skf za 290kč kus a vydržely další 3 roky než jsem ho prodal a tomu týpkovi to jezdí do dnes.

0 0
            • fousek  

No covece u roku 2014 to zacinaj sidit na hornim vahadle. Zajimavy je, ze spis vyrezle bylo horni vahadlo, ale snad vedi co delaj

0 0
    • Peslezedirou  

Určitě Hecklera, v dnešní tobě to je za tu cenu super kup :-)

0 0
    • Stingray  

Fakt si chceš koupit předraženou jebku, jen kvůli tomu nápisu? Jestli chceš jednočep, tak si pořiď mrázka nebo rbčko a zbytek prochlastej…

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.