RÁM 29´´ HARDTAIL, PEVNÁ OSA, 8000

48 nepřečtených
  • FormanCZE

Ahoj, sháním rám 29´´ hardtail do 8000Kč s pevnou osou a dráty vedenými vnitřkem, ale zatim jsem na nic moc nenarazil nevíte někdo o nějakém bral bych i bazar v nějakém slušném stavu.

0 0
    • Kotis  

Co tohle? Maji tam jeste aji jinou barvu

http://prodejce.merida-bike.cz/default.asp?…

0 0
    • FormanCZE  

na ten už jsem koukal ale je za 9000 a já těch 8000 mám vážně jako strop…lepší by bylo něco kolem 6000 ale to asi nebude možné..:D

0 0
    • FormanCZE  

Nad tím už jsem taky přemýšlel, ale nejsem si jistý jak to funguje se clem a jestli se rám po prvním přejetém výmolu nezlomí. Jestli máte nějaké zkušenosti tak napište.

0 0
      • Vilém  

Clo a DPH pocitej cca 25% z ceny, takze by to muselo byt neco kolem 6000,– od cinana.

0 0
    • FormanCZE  

To je docela dost to už se podle mě vyplatí spíš ten rám od Meridy, ale díky za info

0 0
    • FormanCZE  

A to zaplatíš tu zásilku předem a pak ještě něco doplácíš za clo když ti to přijde?

0 0
      • adam1  

Ano platíš předem – nejlíp kartou .Tím že ta zásilka bude velká objemem tak ti ji odchytnou celníci a začnou zkoumat a budou chtít clo/dph .U té vidlice to tak bylo ,ale bral jsem dva balíky po 3× brýle a nic :) asi to bylo malé?

0 0
      •  
        Obsah tohoto příspěvku je blokován.
        0 0
    • Idas  

Aluminium 19" a 21"

https://www.bike-discount.de/…7/wg_id-8670

0 0
    • FormanCZE  

Právě z pohledu záruky se mi do číny moc nechce. A jinak mám 180cm takže bych měl koupit nějaky 18 nebo 19 palcový rám že?

0 0
    • FormanCZE  

díky ten vypadá dobře, budeš na něj dávat 100mm vidlici?

0 0
      • couffy  

Nevím na koho reaguješ,ale pokud na mě,tak na to přestavím Meridu z profilu.Jo bude tam Reba 100mm.

0 0
    • FormanCZE  

jojo..já jen že jsem nikde nenašel doporučenou vidlici…120mm vidlicí bych už mohl narušit geometrii kola co?

0 0
      • couffy  

Geo se určitě změní,ale jaký to bude mít vliv na ovládání a jízdu ti neřeknu,nemám s tím zkušenosti,ale jsou tady na to odborníci,kteří ti to vysvětlí.

0 0
      • puka  

Ty 2 cm to určitě snese.

0 0
    • Wojtkingson  

Zdravím, po prasknutí mého rámu řeším možnou stavbu nového kola, ale zatím jsem jen ve fázi hledání komponent.

Aktuálně vidím snad největší problém v hliníkovém rámu s pevnou osou. Aktuálně mám ve výběru tyto možnosti:

Nějaká Merida, MRX a CRR290, žádný z nich se mi extra nelíbí s tím, že CRR290 tam je jen fakt jako rám s pevnou osou.

Dál jsem hledal rámy Cube a ve velikosti 23 jsem našel „asi s pevnou osou“ jen tyto dvá rámy: Cube – Reaction SL + Cube – Reaction Pro (2014), kde si nejsem jistý, jestli mají opravdu pevnou osu, protože k tomu není žádná další informace.

Máte někdo nějaké další tipy? Rád bych, aby se cena rámu vešla do 10000 a už to se mi zdá moc. Na Bikediscount jsem se díval, ale ve velikosti 23 jsem toho příliš (nic) nenašel.

0 0
    • Markony  

Ahoj nemate někdo povědomí potřebují sehnat rám 29" ale velikost 3XL měří 203cm RB má ale jiná možnost ?

0 0
    • Esi  

Ahoj sháním nový pevný rám na 29" velikost XL, pevná osa, ne-boost, Tampered hlava, nevíte o nějakých dostupných? Na RB mám prasklou zadní stavbu, poslal jsem fotku do RB předpokládám že je to neopravitelné, rám je po záruce.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.