Radu prosím :-D 200x57 vs 200x50

12 nepřečtených
  • Sultan

Caw pl spotrebuju poradit bude hodne znat kdyz dam do ramu 200/50 když tam má bejt 200/57 ? jedná se o rám Radon Slide 150 2013 rok diky moc at nekoupím spatne mam na ceste http://www.mojekolo.cz/…ir-200-57mm/ ale nějak netusim co to je zac nebo starsiho foxe za 1500 díky

0 0
    • novas752  

Sníží se ti zdvih. Ale těžko říct o kolik, to závisí na progresivitě rámu.

0 0
      • Pedro404  

Já bych se nebál od oka střelit výslednej zdvih 130 mm plus mínus nějaká zanedbatelnost. Progresivita na to podle mě vliv mít nebude, ta akorát ovlivní, jakej to bude mít průběh.

Každopádně bych tam ten menší zdvih dával jenom jako nouzovku.

0 0
        • novas752  

Podle mě bude. V průběhu zdvihu se mění „leverage ratio“, takže na začátku zdvihu je k zanoření kola o 1cm potřeba jen (plácnu, skutečnou hodnotu tohohle rámu neznám) 0,5cm na tlumiči a ke konci třeba 1,5cm.

0 0
    • Sultan  

uz jednou sem se napalil kdyz me pan tvrdil že rozteč je 200/57 a tak sem nemeril nasadil a jel a prvni skok a rana jak prase stavba o sedlovou tbubku a ten sulda me meril kraj kraj ne oko oko a je to tusim 184/44…

0 0
    • Sultan  

a nějaky zkušenosti s tim suntourem mate ?

0 0
      • novas752  

Tlumice od Suntouru moc lidi nevozi, z vyroby byvaj jen na tech nejlevnejsich fullech, takze nejspis to zadny zazrak nebude.

0 0
    • Sultan  

Pak muzu met jeste Fox FLOAT RP23 with Adaptive Logic

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.