Prosím poraďte, pomozte hydraulické kotoučové brzdy DEORE M525

29 nepřečtených
  • BikerM

Chci si koupit kotoučovky DEORE M525.Máte s těmito brzdami nějaké zkušenosti?Brzdí dobře v zimě?Prosím poraďte mi jaké kotoučovky bych si měl pořídit v cenové relaci obou kotoučovek do 4500,– Kč.Díky

0 0
    • v3d  

Já je mám celkem čerstvě (150km) takže žádnej mazák, ale maj celkem dobrou pověst. Koupil sem už naplněný, jen je tam šoupnul bylo. Nemuzu si stezovat. Za ty peníze…

0 0
      • BikerM  

Ty si je koupil přes nějakej e-shop nebo v normálnim kameňáku?

0 0
        • v3d  

www.koloshop.cz/index.php?… Jednání naprosto bezvadný. Pan Veselý mi dokonce zařídil speciální dopravu

0 0
          • BikerM  

To vypadá docela dobře, díky..

0 0
            • v3d  

Ne, že se pak na nich zraqíš a bude to na mě:))

0 0
              • BikerM  

NN, to ne..:-) A co říkáš na tyhle: www.koloshop.cz/index.php?… ? Ty by mohli být lepší..

0 0
                • v3d  

Hele ja vo tom vim pšouk:o). Snad jsem ale od někoho slyšel, že rozdíl je jen v nějaký prkotině. Ale znáš to: Jedna pani povídala:o)

0 0
                • raceman  

tenhle model má design LX, já mám starší 525 a vypadaj jinak, BTW: shimanovské destičky stojí za hov*o bo na vodě skoro nebrzí a hučí jak sviňa, doporučuju jiné desky

0 0
                • pepino  

Navíc píšou, že maj Center Lock.

0 0
                  • v3d  

Mno, kdyz sem tam kupoval ty 525, tak jsem mel na vyber, jestli chci normál, nebo CL. Myslim, že za pokus to stoji.. (samozrejme teda, jestli CL nechce)

0 0
                • mosquito  

hosani pockejte do vikendu .. tenhle vercajk mam ted novej – zatim 80km (pocity ruzny, asi se to zajizdi), zitra pocitam 50km a sobotu tak 130km .. to uz budu mit seriozni laickej nazor pac sem doted mel V-ecka, zatim to vypadalo tak ze na suchu to bylo stejny mozna horsi nez BBB Vecka, za deste zas lepsi ale uvidime

0 0
                  • sann  

No ja bych si spis priplatil a koupil bych si 585-LX, myslim, ze jsopu uz trochu vychytanejsi. A cenovy rozdil je neco kolem 1000,– Druha vec, ze bych volil urcite centralock- je to konecne system uchyceni kotouce, ktery funguje a neni problem se sundanim kotouce kdykoli

0 0
                    • raceman  

stejně potrěbuješ spešl násadu na ten pojistný kroužek, a problém není ani z těmi 6– srouby u klasického uchycení

0 0
                      • Fisi  

kotouce jsou v obou variantach sestiderak aji centrlock furt v prodeji ..

0 0
              • Zlatka  

Já jsem s DEORE M525 moc spokojená. Ale s Fastopy. Prostě brzdí. :-)

0 0
            • kafac  

Tady mas komplet LX za 4800,–Kc vcetne kotoucu CL – pokud bys CL nechtel – neni problem se domluvit na vymene za klasiku…

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.