Prosím o radu na bike Norco Shore 2009-2010

6 nepřečtených
  • DanyTores1

Zdravím mám možnost koupit Norco Shore model 2010 za solidní peníze pro mě. Chci se zeptat zda do začátku by to bylo ok :-)

Nemůžu ted dát vice než 20 tisíc za bike. Je to velikost M, mam 182cm, bike jsem jeste nezkoušel mam to 300km tak abych nejel zbytečne kdyby bylo malé. Díky za jakékoliv info

0 0
    • Mr.Duck  

A na co to chces?

0 0
    • DanyTores1  

Budu jezdit jen dolu a sem tam přesuny na pojezdy. Vyloženě přímo DH ne, traily se skočkama, rychlejší cesta dolů. Já se spís neorientuju na velikosti ramu jestli bude emko v pohode pro me, ale zatim jsem mel vzdy M. Geometrii právě nemohu nikde najít toho Norca. A cenove bych ho měl za 18tisíc.

0 0
        • DanyTores1  

Ja se tam dival a vidim ze spatne :-) takze diky moc za info na geometrii, urcite mi to pomuze. Vazne diky :-) Palec nahoru

0 0
      • goofy  

Jo bude to v pohodě. Kolo je na tohle použití hodně povedené. M-ko by ti myslím mohlo být akorát. Akorát když pak po něho pojedeš, tak pořádně zkontroluj oblast kolem hlavy a uložení tlumiče na rámu. Občas to tam praskalo (i když tahle druhá série už to možná měla vyřešené)…

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.