Prosím o komentář k Merida Matts Sport 700 - cena/výkon

7 nepřečtených
  • filipek

Jak se vám zdá toto kolo? Je to takto zlevněné (viz odkaz) v dané třídě rozumnej nákup?

www.cykloexpert.cz/…ts-sport-700

Podotýkám, že hledám kolo kolem 15000 pro svou přítelkyni na občasné vyjížďky, odtud ta cenová kategorie.

0 0
    • Kero  

No nieje to zly bike ale nebude sa jej pacit viac tento: www.superior.cz/…en/bike.html?… A okrem toho je urceny pre zeny.

0 0
      • Kero  

A je lahsi o viac ako pol kila takze sa jej lahsie bude slapat :)

0 0
    • KubaBajk  

No reknu ti na rovinu,ze ja jsem koupil od Meridy kolo s téměř totožnou výbavou,abych po chvilce ježdění zjistil,že je vidla uplně nanic(a na této Meridě je),že ráfkové brzdy na to,co jsem chtěl jezdit jaksi nejsou ono a že to kolo nemá ani disc náboje,tak to je úplně v prd…nakonec jsem tu svou Meridu jen lehce vytunil,abych z toho něco dostal a nová vidla,hydry a nové kola s discnábama mě vyšly na dalších 17000 a to jsem se krotil.Přece neebudu rvát do takového kola Fox a Mavic Crossmax,že.Teď jsem koupil nový rám a dělám uplně nové kolo-říkám ti,jestli chceš hodně jezdit,radši se zadluž a kup pořádný bajk a ne tohle…uvidíš,že ti časem nebude stačit.

0 0
      • Luža  

„Podotýkám, že hledám kolo kolem 15000 pro svou přítelkyni na občasné vyjížďky, odtud ta cenová kategorie.“

Sis to asi nedočetl .....

0 0
        • KubaBajk  

no dobrá,ale jestl to přítelkyni začne bavit častěji než jen občas,bude problém..aspoň vidlice zaslouží upgrade,pokud uznáme,že horské kolo má jezdit v terénu.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.