• Kacafirek

Zdravím , mám opětovný problém s touto vidlicí Reba Race 07 , závada se projeví tak , že se vidlice nějak uzavře ikdyž lockout je otevřený . Prostě vidlice jde stlacčit tak 2–3cm a pak jakoby na neco natvrdo narazí , pokud vypustím všechen vzduch tak je to uplně stejný vidlice nesjede dolů . Už se mi to stalo jednou , tak jsem rozebral vidlici všechno bylo v pořádku dolil jsem oleje dal dohromady a všechno makalo tak jak má . Teď se závada objevila znovu ůplně stejně , můžete mi poradit čím by to mohlo být ? Děkuji.

0 0
    • Evilcleaner  

historie, řešilo se to tu tak před dvěma týdny, myslím že to bylo těsnění

0 0
    • Alf  

Jestli to jde tak to dej na reklamaci. Je tam špatný díl tzv. rebound.

0 0
    • Pijer  

Myslím, že se to řešilo tady a že to na 99% bude to samé

0 0
      • Kacafirek  

Díky , díky ,jen by mě ještě zajímalo kde se dá to nové těsnění koupit .

0 0
        • dedasurovec  

teoreticky u cyklozitneho, jak prakticky to nevím

0 0
        • Mug  

Originál v prodejně, kde servisují Rock Shox. Jelikož je to obyčejný O-kroužek tak by asi šla i nějaká neoriginální varianta v krámě, kde mají těsnění.

0 0
          • Mirman  

Zdar,vypadá to,že mám tu samou poruchu,akorát s tím,že je to fungl nová vidle 29":-(.Ještě přikládím obrázek polostrhlého štítku ,který byl na krabici,mrkněte,co si myslíte,že tam bylo napsané,dík

0 0
            • Mirman  

ješte obrázek

0 0
              • Krocan  

první slovo je imho porucha, takže jestli je fatk nová a takhle ti došla, tak tě někdo pěkně os*al:-(

0 0
                • Mirman  

to si přesně myslím…

0 0
                  • Kacafirek  

Tak zdravím . Když jsem tuto vidlici rozdělal tak zmiňované „O kroužky“ byly napohled v pořádku , ale pro jistotu jsem koupil nové dal je tam , tak uvidíme jestli se problém vyřešil .

0 0
                  • Krocan  

a kde si ji koupil??…imho to je tak akorát na reklamaci

0 0
                    • Mirman  

kupoval jsem ji na kupkolo.cz,když jsem ji dával na kolo,tak vypadalo vše o.k.dnes jsem instaloval push lock a vidle se vůbec nezamykala,tak jsem zkusil propružit a bylo to přesně jak se tady popisuje.Navíc jsem si všiml toho lístku na krabici a už to ve mně vřelo,volal jsem jim a prej si ničeho na krabici nevšimli atd.akorát mě sere,že jsem u nich nakoupil už spoustu věcí cca za 30 000 kč a ted  udělali takový *******.Už jsem jim ji poslal zpět,jisté je že za jinou ji nevymění neboť jsem stačil zkrátit krk…Sakryš zlatá TORA celý rok bez problémů.....Nu což ,budu čekat až to opraví…

0 0
                      • Krocan  

pokud byla v originální krabici a nebylo to nic jako „sundáno z nového kola“ nebo „OEM“, tak by ti ji za novou měly vyměnit snad i tak ne?

0 0
                        • Krocan  

pro rejpaly…omlouvám se za měly (ale co, třeba to sou ženský:-P )

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.