Prestavba Merida HFS 3000 D na full (ram Cannondale scalpel)

14 nepřečtených
  • filuta

Ahoj, uvazuju o prestavbe sve meridy na fulla. Padl mi do oka ram scalpel, z roku 2006–2008. Na ebay se daji sehnat za celkem rozumny ceny.

Rad bych se zeptal zkusenych cannondalistu, jestli me ceka nejaka zrada? Napriklad v nekompatibilite nekterych casti. Napriklad vidlice, stred, atd…?

Doporucili byste mi i jiny ram? Spis lehkej s mensim zdvihem… diky

0 0
    • kubad  

starší Scalpel má 67mm zdvihu, to v podstatě není ani Full je to závodní raketa s trochou pohodlí navíc, doporučuji řešit něco s větším zdvihem.

Jinak u Scalpelů je potřeba servisovat čepy zadní stavby sou celkem miniaturní a odchází.

nic levného, jinak kolo celkem bez problémů, jen má hlavu na 1,5" vidlici takže buď originál, nebo spešl hlavové které redukuje rozměr pro normální vidlice, ale taky nic složitého, jen pár korun navíc no.

0 0
    • hello5  

Ahoj, já tyhle přestavby dělám. Mám na to dost věcí. Jsem z Prahy odkud ty? Poradil bych Ti

0 0
      • kubad  

07.08.2009 datum příspěvku – pochybuju že by to po roce bylo ještě aktuální

0 0
      • Vilém  

Dekujeme za reklamni okenko, ale vyhrabal jsi hodne starou mrtvolu.

0 0
      • Sobi  

Tak jsi si udělal reklamu príma, stačilo… blacklist :-P

0 0
    • roud  

neni potřeba ebay můžeš koupit klidně u nás v čr: http://www.cyklobazar.cz/…alpel-sleva/

0 0
      • kubad  

datum vole :-)

0 0
        • roud  

nj :O) neva ale ta nabídka na bazaru je i přez to všechno dost lákavá :O)

0 0
          • onik  

tomu co to prodava sem prodal před 2 mesícema rb iq a předtím měl spešla…ten to asi hodně točí a spiš ho baví dělat v dilně než jezdit

0 0
    • hello5  

tak se neposerte, jsem si nevšiml no. A starejte se o sebe.

Tady jde o něco jinýho než o reklamu.

0 0
      • kubad  

hmmm s dnešní registrací, a hned tohle super

přečti si v první řadě deaseto jak se máš na foru chovat !!!

pokud někdo porušuje pravidla, tak se nediv

0 0
      • Vilém  

Jo o neco jinyho? Aby sis privydelal a zbavil se nejakejch lezaku? Nebo jeste neco jineho jsi mel na mysli?

0 0
        • hello5  

jo o to že mi ukradli HFS 3000-D a ještě GT.

Proto hledám kde můžu. O to když to chceš vědět.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.