Prehýbanie riadítok Shaman DH 720 - druhý pokus

4 nepřečtené
  • fliryde

Ahojte, nedávno som kúpil riadítka Shaman DH 720, myslím, že je to model 07.

Bike sa s nimi ovláda úplne super, mám s nimi však taký malý problém, že sa strašne prehýbajú keď zatlačím na prednú vidlu. Pri jazde to necítim, keď skáčem v izbe na vidlu, tak dosť. Chápem, že každé riadítka mierne pružia, ale toto je naozaj extrém v rozmedzí možno až jedného centimetra nadol.

Neviem, či je to spôsobené tým, že shamany majú úzky (rovnaký ako v oblasti gripov) priemer po celej dåžke riadítok (potrebujú tým pádom špeciálny Shaman adaptér, ja ich jazdím v oversize predstavci) a tým, že sú dlhšie než ostatné riadítka.

Každopádne by som bol rád, keby sa vyjadrili ľudia, ktorí tieto riadítka jazdia, či majú podobný problém. Nejak sa mi nechce veriť, že by to bol problém pevnosti a rajdy by boli náchylnejšie na prasknutie, ale zas zbierať si zuby z predstavca sa mi tiež nechce.

Ešte dodám, že všetci ľudia čo to videli, povedali, že niečo také v živote nevideli. (Tak videli, alebo nevideli?)

0 0
    • Kubiczech  

Moje OS Eastony taky pruzi subjektivne vic nez predchozi od Truvativ. Ale nijak me to neomezuje a neni mi to neprijemny, coz je asi tvuj probem…

0 0
      • fliryde  

No neprijemne mi to bude ked sa mi to urve pod rukami… Ale zatial tomu verim, dufam ze opodstatnene :)

0 0
    •  

Ječňák je borec!

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.