Zdar, K ČEMU je páčka na přehazovačce? Hledám na netu a nenacházím. V jaké má být poloze pro normální funkci, je tam jenom označení „ON“ . A když už jsem v dotazování – přehazovačka je na 10 speed, brání něco použití pro 9 speed?
Zdar, K ČEMU je páčka na přehazovačce? Hledám na netu a nenacházím. V jaké má být poloze pro normální funkci, je tam jenom označení „ON“ . A když už jsem v dotazování – přehazovačka je na 10 speed, brání něco použití pro 9 speed?
RTFM!
Použití pro 9 speed brání jiný převod kroku lanka. Ale šla by použít s 9sp SRAMem, jen pro úplnost.
Když už (aspoň já to tak dělám) napíšu RFTM tak dám odkaz. V dotazu jsme se zmínil že jsem manuál nenašel.
Zkus zahýbat vodítkem při poloze páčky On, Off. Funkcí poznáš hned sám. Pokud máš přehazovačku namontovanou, zkus řadit v obou polohách, rozdíl taky poznáš hned.
Brzda voditka prehazovacky. Jinak je to samozrejme dalsi „kurvitko“, obvykle je to z vyroby vevnitr spatne namazane a dela to casem ruzne zvuky. Na bezne jezdeni nechavat uplne v klidu v poloze odemceno pokud nejezdis downhill a retez ti nelita vsude mozne ;-)
Jakou výhodu má nechávat brzdu vypnutou?
Mensi namahani cepu a lozisek prehazovacky.
Jde to lehčej řadit.
Já raději budu preferovat menší mlácení řetězu. Velký rozdíl v řazení necítím. A když se přehazka odporoučí, tak ji vyměním. Je to spotřební materiál.
Jasně, každý to má jinak. Já mám SRAM, tam je to jinak.
U Sramu to není jinak. To, že přehazka stojí pětilitr místo ticky u Deore, neznamená, že přehazka není spotřebák.
Já mám elektrickou, ale to je jedno. Brzda se tam nedá vypnout, jen seřídit.