Přechod z klik Shimano DEORE MC 590 (trojpřevodník) na kliky Shimano DEORE XT 785 (dvoupřevodník)

13 nepřečtených
  • Maratko

Ahoj nejsem moc sběhlý v těchto věcech, tak se ptám…jestli při tomto přechodu z 3×10 DEORE (42,32,24) na XT 2×10 (40×28) vzniká nějaký další problém? Mohu nechat starý přesmyk a normálně ho používat? Budou mi u dvoupřevodníku chodit bez škrtání o přesmykač všechny převody? U DEORE mi odešly misky (mají vůli) po 8000 km, je to normální …nebo je to brzo? Díky za odpovědi a zkušenosti.

0 0
    • Vilém  

Ta zivotnost, v tvem pripade, je spis lehce nadstandartni.

0 0
    • Dzany  

Levnejsi varianta je vymenit misky, teda jestli se jedna o Holowtech II (stoji do 500,–Kc/par) Prechod na 2×10 by byl financne narocny, musel by si povymenovat vsechno, tzn. novy zadni saltr, pravdepodobne i presmyk (nejsem si jisty), razeni, kazeta atd.

0 0
      •  
        Obsah tohoto příspěvku je blokován.
        0 0
    • dEvilPS3  

podle me bez problemu, akorat mozna bude zlobit 3speed smyk, ja prechazm na 2×9 a doufam ze ho nebudu muset menit, zalezi jak se to podari sestelovat…ale vetsina lidi mi rikala ze to nikdy nebude 100%, ze ten dvourychlostni ma jinaci klec. Jinak nic jinyho menit nebudes muset, jen kliky(s prevod­nikama) a mozna ten smyk. Razeni se myslim da pouzit to stavajici (pokud ne, poucte me).

0 0
    • Maratko  

Ahoj, zatím díky za info, šaltr je xt Shadow, kazeta 11–36, přesmyk deore, řazení deore…jinak doufal jsem, že bude stačit vyměnit pouze kliky a bude vše fungovat…tedy i řazení i přesmyk…tak teď nevím, když má každý jiný názor.

0 0
      • Vilém  

Razeni nemusis, smyk mozna, se smykem na dvojpilu to chodi lip.

0 0
    • Maratko  

OK, dík za info, ten přesmyk zas taková položka není, takže to tak asi spáchám…

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.