Poškozená přehazovačka Shimano Deore XT RD-M750

7 nepřečtených
  • Anatol J.

Vážení zdejší,

obracím se na Vás s dotazem. Podařilo se mi o větev ohnout přehazovačku. Krom ohlé patky a štíplé kladky se celá protočila „do mínusu“. Co šlo jsem poopravil, patku si zřejmě nechám narovnat. Co ale nevím, přímo na „noze“ přehazovačky je výstupek a ten je z půlky stržený od jazyku(asi nepoužívám správné názvosloví, ale z fotky snad pochopíte). K čemu tento slouží a je podstatnou závadu, že je poškozený? Máte nějaký tip jak případně opravit? Doufám, že jediným východiskem není koupě celé nové. Díky za rady, tipy a triky.

0 0
    • vysmátej bajker  

pokud se ramínko točí v čepu tak to zas tak neva,jen když ti praskne řetěz tak se asi ramínko protočí.jenže pokud dojde k tomu že se takhle protočí tak většinou bývá to ramínko ohlé,případně celý šaltr zkroucený a to pak už nikdy neřadí tak jak má.

0 0
      • Vilém  

Nerekl bych, ze to co vyfotil, ma neco spolecnyho s raminkem. Je to doraz na hlavnim hornim cepu.

0 0
    • krokus  

Včera při sjezdu moje přehazovačka (XTR) schytala ránu od klacku. Od té chvíle špatně řadí nahoru i dolů, musím přeřadit třeba o dva stupně, aby se něco stalo. Čím to může být? Ohlá patka? Vizuálně nic nepoznám.

0 0
    • kubad  

vyhodit a koupit novou

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.