Pomoc s výběrem MTB - do 13000,-

7 nepřečtených
  • tpetr

Dobrý den,

rád bych si pořídil nové MTB. Můj rozpočet se šolíchá kolem 13 tisíc Kč.

Měřím 187 cm, vážím 110 kg. Předpokládaný měsíční nájezd je tak 200 km hlavně po cyklostezkách a lesních stezkách (výlety s dětmi)

Podle všeho bych preferoval kolo o velikosti 29".

Můžete mi prosím poradit něco funkčního? Jedná se hlavně o výlety s 5-ti letými dětmi okolo komína.

Díky všem za radu.

0 0
    • Egesi  

nejlepsi je zajit do solidniho maloobchodu v okoli, nech si treba doporucit a rict co chces – mtb 29 pro sebe velikost cca 21 palcu. idealne kdyz ti nabidnou lonsky model ve sleve, nebo ukecas treba kosik a lahev ke kolu zdarma. ukazou ti moznosti, vyberes si co se ti libi a daji ti kolo pripravene na vyjeti s dalsim servisem do budoucna. nemusis nic resit a budes spokojeny. za 13 tisic jsou kola vicemene stejna, zadnej zazrak ti nikdo neporadi a na vlastni pest s tim budes mit akorat problemy jestli kolum nerozumis.

prodejny si muzes obejit treba 3 a uvidis sam.

0 0
      • tpetr  

No, u nás jsem celkem prodejny 2. V obou prodejnách se mě snaží (možná oprávněně) manévrovat k modelům kolem 20 tisíc. Chápu, že 13 není žádné terno, ale dát o 6 litrů víc prostě nemůžu.

Můžete mi tedy nabídnout nějakou rozumnou firmu v Praze, kam bych mohl zajít? (Do Prahy zajedu, s tím asi nebude problém)

0 0
        • novas752  

Víš co ti řeknou v Praze jo? :D To samý, co všude. Musíš do obchodu jít s tim, že chceš přesně tohle a tohle kolo. Nejlepší je pohledat na internetu, třrba u Bradského ještě možná maj nějaký Nano asi za 12 zlevněný z 18ti s hodně slušnou výbavou – vzduchová vidlice, komponenty tušim že Alivio/Deore…

0 0
          • tpetr  

Nano jsem u Bratského ve slevě nenašel, ale Insportline má tohle:

https://www.insportline.cz/…9-model-2014

Je to aspoň nějak použitelné?

0 0
            •  

Na 110 kg nepoužitelná vidlice, je to jenom držák předního kola

0 0
              • novas752  

Jenže to si moc nevy bere.. SRS XCM, XCT a RS XC28 a 30 se dávaj na většinu kol v týhle kategorii…

Právě musí najít něco se vzduchovou aby se to dalo nafoukat podle potřeby.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.