Pomoc s výběrem kola kolem 10 000

13 nepřečtených
  • Tommy89

Ahoj, potřeboval bych pomoc s výběrem horského kola. S cenou bych se rád pohyboval kolem 10 000. Zatím mám tři kandidáty

Sprinter Raven

Pells Razzer First 2012

Author Solution

Kolo mám na rekreační jízdy do lesa a po městě, takže nepotřebuji žádné dělo. Dokáže někdo vybrat nejlepší z nich, případně doporučit jiné? Rád bych se ale držel kolem těch 10 tisíc.

0 0
    • Chlebovnik  

Polygon

0 0
      • Tommy89  

Myslím, že dám přednost véčkovým brzdám. Snadnější údržba i oprava, a jestli mám brzdit jedním nebo dvěma prsty, to mi je jedno.

0 0
        • borda  

S tema brzdama nemas tak uplne pravdu :-)

Kazdopadne ten polygon je celkove o svetelny roky jinde, nez t tebou vybrana kola. Nejen brzdama.

A mel by sis ujasnit, jestli chces horsky, nebo krosovy kolo.

0 0
          • Tommy89  

Oh, já vždy myslel, že horský a krosový kola jsou stejný. Teď koukám, že se liší nejenom vidlicí, ale i samotnou konstrukcí.

Budu muset navštívit nějaký specializovaný obchod a nechat se poučit. Díky za rady i příspěvky, třeba dám vědět, jak jsem pořídil.

Jinak véčka používám od malička a údržbu zvládám bez problémů, asi právě z tohoto důvodu mi přijdou jednodušší.

0 0
            • Pajas04  

Budu muset navštívit nějaký specializovaný obchod a nechat se poučit.

Dobrých rad v obchodech většinou moc nedostaneš :/.

0 0
        • thesn00ze  

Nevím, kde lidi chodí na to, že véčka mají snadnější údržbu a opravu. Moje zkušenosti jsou zcela opačné.

0 0
          • Fidži_CZ  

Možná proto, že to tak bude? Věcí, které se můžou ****** na hydraulikách je asi 10× tolik + odvzdušňování, seřizování třmene, zatuhlé pístky…

Neříkám, že by to bylo těžké. Ale ******** může být s něma větší. Přesto bych šel raději do hydraulik.

0 0
      • Tommy89  

Tak jsem si nechal říct a koupil toho Polygona. Díky za radu, snad bude sloužit :)

0 0
        • R4YNE8  

Když mu dopřeješ alespoň základní servis, tak jistě sloužit bude. Potom můžeš nahrát i fotky, za ty peníze slušné kolo.

0 0
    • michalscupak  

koukni na cyklonemcik.cz , „skládá“ tam svoje kola, vychází dobře cenově, určitě lépe než sériovky a můžeš si to i upravit podle libosti :)

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.