Pohodlnější silniční kolo kolem 35.000kaček

6 nepřečtených
  • Dr1ver

Ahoj,

chtěl bych si koupit silniční kolo s rekreační geometrií do ceny kolem 35.000kč. Vyzkoušel jsem párkrát Trek Domane v karbecu a touto geometrií bych chtěl inspirovat můj výběr. Je mi jasné, že za prachy, které uvádím, nedosáhnu na karbecového Treka. Tím se ale dostávám k vám. Dokázali byste mi doporučit silniční kolo alá Domane kolem 35 000 na výšku 173cm, váha 95kg a na málo ohebné tělo? Vzhledem k váze bych upřednostnil disky a do kopců dvoupřevodník.

Děkuji moc za návrhy

0 0
      • Dr1ver  

Výbava skvělá, dostupnost nulová…

0 0
        • milan.v  

Zkus si dát hlídání, ono kupovat kolo v hlavní části sezóny není nejšťastnější…

0 0
          • Dr1ver  

Rozumím tomu, že doba na koupi je teď nedobrá, ale snad na trhu něco existuje, co by mi do oka padlo. Čekat na dostupnost třeba na září, tomu bych se rád právě vyhnul.

0 0
    • novas752  

Domane je ale jedno z nejpohodlnějších silničních kol, tomu se silničkou za 35 jen dost těžko přiblížíš, to jsou větší kostitřasy.

A bacha na brzdy, mechanický kotoučovky na těhle levných silnicích moc nebrzdí. Pro mě no-go, buď slušný ráfkový nebo kotoučový hydraulický.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.