pevná osa RB 142/12 neprojde nábojem Bontrager RL

39 nepřečtených
  • BikerM

Ahojte!

Mám rám RB (ještě neosazený) a narazil jsem na dost blbý problém. Zadní náboj náboj mám Bontrager RL a ostatní osy jím normálně projdou. Setkali jste se někdo s podobným problémem?

Díky!

0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    • petrun  

Zkus osu poválet po rovné ploše (osazení musí být mimo plochu) jestli není ohnutá. Každopádně jsi mně moc nepotěšil chystám se taky kupovat nový HT rám od RB :-(

0 0
      • budíček  

nemalujte čerta na zeď, já si objednal taky RB i s osou, co nabízejí :-)

0 0
        • BikerM  

Přesně, rám je nádherný. Jsem z něj nadšený! Je to můj už čtvrtý rám od RB a nikdy žádný problém nebyl.

Teď jen ta osa, ale dost možná to nebude problém té osy. :) I když bych byl radši, kdyby to problém v ose byl, ta není problém vyměnit..

0 0
          • kubad  

Je to nejspíš problém kdy

0 0
          •  
            0 0
    • Rubi  

a po jake cca vzdalenosti z kraje naboje se to „zasekne“? a ze strany od kazety nebo od kotouce?

0 0
    • BikerM  

Díky všem za rady. Rozebral jsem náboj komplet a je to vnitřní osou náboje, která nedosedá správně ke koncovkám. Koncovky jsou ok, ale vnitřní dutá osa je jakoby lehce vyosená. Tím se tam tvoří celkem výrazná hrana. Zítra jí zakulatím a narazím zpět.

Uvidí se co to udělá, každopádně díky za rady! :)

0 0
      •  
        0 0
      • kubad  

co je to vnitřní dutá osa?

pokud je to system DT je tam Alu osa z jednoho kusu

0 0
        •  
          0 0
    • Markony  

Tak jesm zkoušel svou osu RB 12×142 do nabu DT 350 a vše v pohodě , osa jde lehce žádné drhnuti nic .

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.