• Crus

Ahoj,

muze mi prosim nekdo vysvetlit, k cemu slouzi u techto pedalu ta velka klec okolo?

Kdyz si vezmu boty jak s normalni podrazkou tak s SPD podrazkou, bude se podrazka dotykat pouze SPD zamku, protoze je polozen vyse nez ta klec okolo. Plocha klece bude tedy porad nevyuzita.

Diky

0 0
    • Zerocool  

dáš pryč ne..

0 0
    • funkatron  

ale ak pojdes na boso, tak tu klietku uz budes citit :)

0 0
    • Kubiczech  

Je i verze bez té ohrádky, pokud tě tahle při výběru nových pedálů zarazila.

Funkci vidím takovou, že i když nenacvakneš, tak máš stabilitu daleko větší než s klasickou konstrukcí.

0 0
      • roud  

2011 jsou dokonce tři verze pedálů ;o]

0 0
        • roud  

Tak omyl jen dvě verze jedna je ta současná

0 0
        • Crus  

A jaka je ta treti?

Ja vim o dvou:

Race – PD-M980

Trail – PD-M985

0 0
      • Crus  

Kdyz nezacvaknes, tak je to podle me jak pisu. Dotykas se zase pouze toho SPD zamku, protoze je polozen vys nez ta klec. Ta klec mi tam proste prijde k nicemu. Kdyby byla koncipovana jako ochrana toho pedalu.. i tak mi prijde k nicemu, pedal chrani pri jizde samotna noha.

Na druhou stranu, podobne to ma reseny i Crank Brothers u svych AM pedalu (http://autobus.cyclingnews.com/…s_pedals.jpg), tak to asi k necemu slouzit bude…Hmm??

0 0
    • StuntJ  

Slouží na uražení o první šutr na cestě …

0 0
    • michals1  

Při udávané váze 398g nepředpokládám, že se najde moc lidí ochotných dát si to na kolo.

0 0
    • black.horse  

Podle mě to jsou nový gramařský pedály! Speciálně pro gramaře, aby si mohli tu klícku uříznout flexou a pak zabrousit otřepy a celé to zdokumentovat 20-ti fotkama před-při-po úpravě včetně detailních úbytků váhy a materiálu na pedálech i na flexe… :-)

0 0
      • Tyboo  

sakra proč tu není tlačítko „líbí se mi“ jako na fb??:-DD

0 0
    • romachain  

No podle mě se o to podrážka při nacvaknutí opře. Je to podobný jak PD-A520. Ty mám na silničce, mají podobnou klícku a tretra se o to opracdu opírá a tím se zvyšuje kontaktní plocha nohy vs. pedálu.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.